• 瀏覽: 6,496
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
十二瞞徒在2020年8月23日被國內公安捉拿後,幕後黑手經過全盤考慮後,為免更多證據落入警方手中,決定把自前年8月起在香港有良好煽暴宣傳作用的爆眼女,在2020年9月30日撤走到台灣。

上述幕後黑手,呼之欲出,他現在已經被捕,但由於爆眼女已經潛逃,此黑手的罪證已經少了一大半。

熱賣及精選
唔怪得唔宣誓

引用:
原帖由 16610joey 於 2021-5-25 10:15 AM 發表

我記得有張相影佢屎忽好正,勁想屌佢屎忽
師兄咁重口味, 呢件曱甴俾人屌得多下面已經好臭

難怪醫管局唔炒黑醫護. 原來身有屎........

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-5-25 09:59 AM 發表

醫管局根本係明反政府,黑醫護政治罷工無人被炒,醫護員工陣線公開反檢測和疫苗接種,只發指責聲明,又無人被罰
黑醫護政治罷工,曾經好似要扣人工,但後來不了了之?

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-5-25 01:09 PM 發表

黑醫護政治罷工,曾經好似要扣人工,但後來不了了之?
扣人工無用,連幾個搞手都唔敢炒,造成佢地變本加厲反政府

引用:
原帖由 cskch 於 2021-5-25 09:33 AM 發表

在反修例風波踏入兩周年之際,昨天有報章報道,反修例風波中被塑造成「警暴」受害者「標誌」的「爆眼少女」,竟然被拍攝到去年九月現身機場,出發到台...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210525/_2021052507142324106.jpg

又係范雄零.....

新聞來源連 ...
一班人串謀擾亂社會,你定要告佢哋

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-5-25 13:16 發表

扣人工無用,連幾個搞手都唔敢炒,造成佢地變本加厲反政府
因為醫管局都有份隱瞞, 基本上醫管局自己身有屎, 唔夠得罪黑醫護.

當然啦,醫管局一向由漢奸把持,突手睇場

裡面好多黃醫護

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
醫管局黃到黑

引用:
原帖由 cskch 於 2021-5-25 09:33 AM 發表

在反修例風波踏入兩周年之際,昨天有報章報道,反修例風波中被塑造成「警暴」受害者「標誌」的「爆眼少女」,竟然被拍攝到去年九月現身機場,出發到台...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210525/_2021052507142324106.jpg

又係范雄零.....

新聞來源連 ...
當日咁多醫護柒出泥扮單眼……醫管局唔包庇唔掂,真係會柒出國際架!

地球...... 麻 麻 地 !!
總之香港黃教師同黃醫護一日唔剷除, 香港正常市民都唔會有好日子過。

香港超過6成人都係黃啦,國安法之後仲多左人轉黃,你有本事咪請班大陸人去取而代之囉

醫畜好多黃,但唔肯去英美加呼吸豉油空氣,為糧支留喺香港奶共

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]