• 瀏覽: 1,726
  • 回覆: 25
手joke加油,二手檸茶曱甴飯,過期指甲XO醬,記得排隊懲罰佢地

黃屍狗食多啲啦

竟然將秘方公開﹖以後大把黃店抄這個秘方再賣方比手足...

引用:
原帖由 籠中粗野的甩頭 於 2021-5-24 11:03 AM 發表
黑暴分子亂港之心不死,繼續借所謂「黃色經濟圈」(黃圈)「播獨」兼掠水。
不少黃店販賣劣質產品,產地說明、工場地點通通涉嫌造假,產品來歷不明,甚至「加料」食壞人。有市民近日投訴指,其在一間黃店購買一罐名為「麻辣肥仔」的XO醬,打開後驚現內藏疑似指甲的物體,驚怒交加下向食環署和生產商投訴,竟遭店方以「我哋廚師係男人、無指甲」為藉口推搪,拒絕賠償。記者隨後到黃店「放蛇」試買時,即場踢爆寄賣的XO醬已過期 ...
冇指甲,可能有腳甲,仲大鑊。

引用:
原帖由 籠中粗野的甩頭 於 2021-5-24 11:03 AM 發表
黑暴分子亂港之心不死,繼續借所謂「黃色經濟圈」(黃圈)「播獨」兼掠水。
不少黃店販賣劣質產品,產地說明、工場地點通通涉嫌造假,產品來歷不明,甚至「加料」食壞人。有市民近日投訴指,其在一間黃店購買一罐名為「麻辣肥仔」的XO醬,打開後驚現內藏疑似指甲的物體,驚怒交加下向食環署和生產商投訴,竟遭店方以「我哋廚師係男人、無指甲」為藉口推搪,拒絕賠償。記者隨後到黃店「放蛇」試買時,即場踢爆寄賣的XO醬已過期 ...
地址就算係真都唔唔買,響工廠大廈,仲要係一個單位嘅部分,分分鐘只係劏房,響度造食物,衛生環境不敢想像。

免費加送, 執到啦, 

引用:
黃店售劣食都唔係新聞嚟, 樓主有少違版規, 下次黃店不售劣食先好po出嚟啦唔該

黃人點都唔信,去食啦

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2021-5-24 01:13 PM 發表
點解間店啲男人冇指甲?有病?
曱甴係冇指甲

引用:
唔緊要
只要寫兩句口號,就算係舊屎,手足都會飛到埋去食屎

黃人腦殘,唔呃你呃邊個

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]