• 瀏覽: 2,744
  • 回覆: 23
加拿大政府5月20日稱,自吸引香港人移民的新簽證政策實施三個多月以來,渥太華方面已收到5700份來自香港的簽證申請。中國外交部21日強調,港區國安

香港是一個最自由的地方,搞事的人走得越多越好!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/628225/加拿大收到近6000宗港人簽證申請-中國外交部-香港社會重回安定

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-5-24 08:59 AM 發表
加拿大政府5月20日稱,自吸引香港人移民的新簽證政策實施三個多月以來,渥太華方面已收到5700份來自香港的簽證申請。中國外交部21日強調,港區國安

https://cdn.hk01.com/di/media/images/1704905/org/355b79038bf2b494f18fdf9ed2c27e8f.jpg/kXJVMNsp7Y900Y7PVwSyWjRWpOnnUrH9biL62W4i-tk?v=w1280r16_9
得咁少?!一定係隱瞞!

但可能九成係愛國愛黨嘅家屬。

every years apply to Canada is more than 10,000 case

6000 份申請咁?!

(200萬 + 1) / 6000 = 330.

330個加拿大要可以收哂班小黃人.

同89年,97年比較差得遠啦!那時只要有外國肯收留佢就去,咩南非,巴西,阿魯雅圖⋯⋯⋯⋯宜家戈啲國家請都冇人會去。

真係好消息,
暴徒走晒

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-5-24 09:17 AM 發表
唔愛國愛黨嗰啲窮鬼過到去都唔會有好日子過,去得多數愛國愛黨啦。

引用:
原帖由 peter925 於 2021-5-24 09:26 AM 發表

唔愛國愛黨嗰啲窮鬼過到去都唔會有好日子過,去得多數愛國愛黨啦。
唔會,所以要攬炒,一齊窮。

戰鬥民族嘅國家都咁多人鍾意去

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-5-24 09:17 AM 發表
家屬都有自己的意願,呢種係民主自由的表現。
獨裁曱甴識條鐵咩。

申請又點,仲有幾十萬加拿大人賴死喺香港

多了咁多人去加拿大,樓價應該會升,經濟有望復穌

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-5-24 09:51 AM 發表

家屬都有自己的意願,呢種係民主自由的表現。
獨裁曱甴識條鐵咩。
當然,身體是誠實的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]