• 瀏覽: 6,723
  • 回覆: 33
+10
前年反對修訂《逃犯條例》示威中受傷的「爆眼少女」,原來早於去年已離港,身體及精神狀況相信無大礙。該少女自事發後一直鮮有現

爆眼女 - 香港人都搵咗佢好耐,
終於知道去 咗台灣

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210524/bkn-20210524020047742-0524_00822_001.html

禍兮,福之所倚,福兮,禍之所伏

人為善,福雖未至,禍已遠離。人為惡,禍雖未至,福已遠離。

是否已經好返

隔左咁耐,應該好返,或者會唔會認錯人

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-5-24 04:55 AM 發表
是否已經好返
睇新聞相 好返曬

無爆眼, 算萬幸了

😂😂你話黃人幾叻呢, 果時仲可以包住隻眼出嚟做戲。

大話曱甴等天收

佢比黑暴自己人打爆左自己隻眼,想屈警察做事敗咪走佬羅 
身有屎唔走等咩
垃圾不如

扮野做戲ja 條撚樣根本沒傷
呢條仆街去台灣 快撚啲比人強姦 做雞

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-5-24 04:58 AM 發表
唔係話爆左眼珠咩? 眼珠爆左有得好番?

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-5-24 05:09 AM 發表

唔係話爆左眼珠咩? 眼珠爆左有得好番?
可能只係眼部受傷,佢地吹到無左隻眼

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2021-5-24 04:51 AM 發表
前年反對修訂《逃犯條例》示威中受傷的「爆眼少女」,原來早於去年已離港,身體及精神狀況相信無大礙。該少女自事發後一直鮮有現

爆眼女 - 香港人都搵咗佢好耐,
終於知道去 咗台灣

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210524/bkn-20210524020047742-0524_00822_001.html
想不現而家D人可咁無恥,用爆眼去屈警方。

東方轉死性?

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-5-24 04:58 AM 發表
比槍射爆隻眼都有得好返嗎... 不如話係唔係義眼

仆街黃屍賤種

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]