• 瀏覽: 9,866
  • 回覆: 134
+5
一名警員的妻子今日(22日)凌晨返回順利紀律部隊宿舍時,懷疑被一名休班警長吻向臉部。該名休班警長涉嫌非禮被捕,將會被停職。

似係傾唔掂數多過非禮
警長你無做錯!

新聞來源連結:

https://m.mingpao.com/ins/港聞/art ... 順利紀律部隊宿舍強吻警嫂-休班警長被捕

耶穌說:「一粒麥子不落在地裏死了,仍舊是一粒;若是死了,就結出許多子粒來。」
包庇後果,其他警員唔怕犯法

習慣咗有恃無恐

黑警

一定係處理黑暴太大壓力所以要強吻警嫂 現在攪掂晒黑暴 係時候清理處理黑暴既勇警 哈哈哈哈哈哈哈 撐警撚 回應下

引用:
原帖由 cantona777 於 2021-5-23 12:47 AM 發表
非禮又好, 叫雞又好, 休假完又去做執法人員?

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-5-23 01:35 AM 發表
一定係處理黑暴太大壓力所以要強吻警嫂 現在攪掂晒黑暴 係時候清理處理黑暴既勇警 哈哈哈哈哈哈哈 撐警撚 回應下
你想回應乜7? 都onL79M77, 尐人撐警係執法上, 拉L7曱甴, 打L擊罪惡,
黃L上晒西腦以為撐警=贊同警察任何行為, 一有偏差行為就對住個kb自L晒瀆
任何人都要對佢所作負責, 就係咁L簡單, 井黃仲停留係襁褓時期

引用:
原帖由 ☆老鼠仔★ 於 2021-5-23 02:22 AM 發表

你想回應乜7? 都onL79M77, 尐人撐警係執法上, 拉L7曱甴, 打L擊罪惡,
黃L上晒西腦以為撐警=贊同警察任何行為, 一有偏差行為就對住個kb自L晒瀆
任何人都要對佢所作負責, 就係咁L簡單, 井黃仲停留係襁褓時期:smi ...
多謝第一個對號入座既撐警撚回應 不過今次無錢收

邊行都會有害群之馬,黃屍最鐘意小題大做,咪比佢地自high一番

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-5-23 02:34 AM 發表

多謝第一個對號入座既撐警撚回應 不過今次無錢收
傻西,犯咗法,做咗錯事就會有手尾跟!同你啲曱甴講都唔明㗎啦!?去強姦印佣啦,白痴!

引用:
原帖由 cantona777 於 2021-5-23 12:47 AM 發表
包庇會有呢單新聞?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]