• 瀏覽: 3,118
  • 回覆: 40
+2
引用:
原帖由 男E 於 2021-5-19 06:36 PM 發表

新民黨主席葉劉淑儀早前在立法會會議上提議 ViuTV 當紅男團MIRROR及ERROR北上發展。她今日發文指,有人批評他們小眾,但自己並不認同,又大讚MIRROR成員之一的姜濤可愛。

葉劉淑儀今早發文指,對於有人批評他們小眾,但自己並不認同,並指香港以往的偶像,包括「四大天王」、陳奕迅、古巨基等已成熟成家,紛紛轉型做住家男人,與新生代難免有距離;她指,香港娛樂圈真空已久,反映香港需要本土偶像, ...
跟本黃人不段攻撃TVB客戶,商罪科應查下

發情的葉劉

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-5-19 07:03 PM 發表
劉華, 成龍, 謝停風, 的屎陳, 已經係大陸紅透半邊天. 

鬼要你姜桃返大陸幫香港宣傳.   宣傳掟磚啊 ? 
姜生哩類白面仔,大陸其實好多,早十年上去或者有得撈,家陣大陸都開始要求偶像要有實力,吾係得個樣

又抽姜水

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-5-19 07:03 PM 發表

貪官陳個仔無哂市場啦。
中共國要淡化上次體育品牌柒左。
唯有制裁佢一個。

唔通佢真係好想選特首,出心出命咁討好大老細
依D黃色歌手,大陸邊有人敢做接頭人,無渠道,想揾公家出頭,大佬政府唔為X而開架,公器私用已經唔岩,仲要揾班黃色上去,驚香港型像唔夠衰,要死多D先得,不過政府肯幫,大陸政府都唔會啋香港政府啦
正如生果完,就到方向接力,泛民死,第二梯隊就要出動,係人係鬼一目了然

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-5-19 19:03 發表

絕世好問!

99妖視 / 爛鏡 = 反中亂港,宣淫販賤,負資產!

姜濤有幾可愛

今次就撐葉劉啦,啲蠢人 跟車太貼,自撕終身飯票,呢D咪on9無L極限囉

引用:
原帖由 男E 於 2021-5-19 06:36 PM 發表

新民黨主席葉劉淑儀早前在立法會會議上提議 ViuTV 當紅男團MIRROR及ERROR北上發展。她今日發文指,有人批評他們小眾,但自己並不認同,又大讚MIRROR成員之一的姜濤可愛。

葉劉淑儀今早發文指,對於有人批評他們小眾,但自己並不認同,並指香港以往的偶像,包括「四大天王」、陳奕迅、古巨基等已成熟成家,紛紛轉型做住家男人,與新生代難免有距離;她指,香港娛樂圈真空已久,反映香港需要本土偶像, ...
孽瘤恨食小鮮肉恨到發燒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]