• 瀏覽: 5,796
  • 回覆: 70
+5
妄想揾個中間人同澳狗講和,邊有咁L易呀,澳狗話不仇生意,炭,鐵礦,龍蝦,紅洒大把人買喎

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-5-19 08:30 AM 發表
都準備開戰

還有什麼傾?

是否希望中國不要使用核武打澳洲?
唉 ching ,洗乜出到核武吖~對付澳洲呢D小國,殺雞焉用牛刀呢?用幾百撼 洲際導彈就搞掂袋鼠啦,袋鼠一定揞住住個袋, 日日嗌痛呀.........

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-5-19 07:59 AM 發表

袋鼠

螳臂當車!

不自量力!

食屎啦!!

大陸搵唔到外匯,就算一日搵一百萬億有鴇用咩,全部塘水滾塘魚

土澳咁快頂唔順

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-19 10:29 AM 發表
妄想揾個中間人同澳狗講和,邊有咁L易呀,澳狗話不仇生意,炭,鐵礦,龍蝦,紅洒大把人買喎

同總理講先,自己不檢討,說甚麼也沒用

澳洲唔使咁委屈自己討好中國嘅同屎眼聯盟做生意就得咪L屈服比中國

收啦以後唔使旨意兔子望袋鼠一眼
遊戲都玩完

神又你鬼又你袋鼠仔自以為是

洛克斯應該同莫里森傾下先

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-5-19 10:43 AM 發表

一條

"香港淘寶  教學""片

有10W人觀看 !!

https://youtu.be/Ksyb3UomiN8

澳洲係一定冇運行架喇。澳洲俾人攞咗出嚟做樣板。實係一路慢慢放血架啦。佢唔跪系度叩頭認錯,連埋台傾嘅機會都冇。不自量力嘅傻仔。

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-5-19 10:43 AM 發表

大陸揾外滙方法多的是,唔洗同佢擔心

引用:

唉!重要擔雪茄扮醒爬!

中國已經超美國成全球最吸引投資地方啦!

換個總理先講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]