• 瀏覽: 6,098
  • 回覆: 73
+3
恥國真係有病,以色列殘殺咗巴勒斯坦咁多人你仲賣武器俾人賤格

其實你唔中立都算啦因為以色列都冇乜個國家可以得罪佢,但係恥國竟然仲要賣武器,呢個無恥國家政府極之虛偽(我話個政府唔係美國人)

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-5-18 09:18 PM 發表

中國應該加大力度向全世界宣揚歐美嘅惡行
唔使加大啊全世界都知啊恥國依個個名臭過屎啦,問題嘅係傳媒社交網絡佢哋控制晒

美國完美演繹乜嘢叫做偽君子

老尾做大佬太耐,完全沒有遠見,中東年青一代對鹵尾最後一絲幻想都打破(主要是石油生產國)
以巴沖突,頁嚴油(搶中東佬生意)

地球聯軍係時候將邪惡軸心尾蟈一鑊炒起,保地球和平喇

民主,自由,道德,人權,第四權,和平,環保個d 咩撚物撚去晒邊,咪去晒幫老美含撚smile_38:

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 18-5-2021 09:00 PM 發表
外交部發言人趙立堅說:「這就是美國政府標榜的美式人權與價值觀外交嗎?美國把維護穆斯林的人權掛在嘴上,為甚麼對巴勒斯坦人民的人權漠不關心?美國只問親疏,不問立場,只在乎自己的利益,恐怕只是拿人權當幌子吧。」
======
上次皇儲心腹手下肢解記者,美國侵侵都不了了之啦....

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-5-18 08:38 PM 發表
美國總統(Joe Biden)5月17日首次公開呼籲以色列與巴勒斯坦兩國結束暴力衝突。然而,美國傳媒當天披露,美國政府已批准向以色列出售價值7.35億美

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210518/471371876497625088125904.jpeg/Z9thblHknaWXloSyqDgi0oy9cFuXAvWtpSJN7qUiTe4?v=w1280r16_9
猶太人先至真正美國話事人,點會唔撐以色列?

引用:
原帖由 wei200929 於 2021-5-18 09:47 PM 發表

主要傳媒都被西方美國和猶態人控制,其他國家正義又有什麼用,冇人會聽到
猶太人利用二戰的苦難,贏得世界人民的同情心,
借此控制了世界輿論。
不過,這是雙面刃,猶太人控制輿論顛倒黑白,時間長了總會漸漸的失去世界人民的信任,以後又會被強權欺凌迫害,而世人也不會幫助和同情他。
猶太人有小聰明而無大智慧,得勢的時候便宜占盡不留餘地,招人憤恨埋下禍根,這也是猶太人周期性的被人屠殺的原因。

堅堅今次講嘅值得支持
佢無譴責以色列保護自己嘅行動
只反對美國做生意賺災難錢

美國只關心新疆回教徒人權,但對於巴勒斯坦回教徒人權,似乎視而不見

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-5-18 09:57 PM 發表

唔使加大啊全世界都知啊恥國依個個名臭過屎啦,問題嘅係傳媒社交網絡佢哋控制晒
先從亞洲開始,由其係俾香港班小學生了解何謂假民主,假仁義。

美國呢個垃圾國家, 做咁多缺德野真係小心之後果幾年, 就睇下你靠傳媒仲可以洗幾多年腦

引用:
原帖由 robin09 於 2021-5-18 11:02 PM 發表

猶太人利用二戰的苦難,贏得世界人民的同情心,
借此控制了世界輿論。
不過,這是雙面刃,猶太人控制輿論顛倒黑白,時間長了總會漸漸的失去世界人民的信任,以後又會被強權欺凌迫害,而世人也不會幫助和同情他。
猶太人有小聰明而無大智慧,得勢的時候便宜占盡不留餘地,招人憤恨埋下禍根,這也是猶太人周期性的被人屠殺的原因。
猶太人最大的陰謀是千年計劃控制世界的“凱勒奇計劃”

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]