• 瀏覽: 7,690
  • 回覆: 48
+3
怪唔知得黃撚曱甴咁鍾意呆灣啦,原來可以方便繁殖

都話黃屍曱甴陀衰家,去晒呆灣攪亂檔....

唔夠愛咪做多啲 唔係無電用

蔡英文話佢已經say左sorry,  其他嘢就祝你好運

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-5-17 09:45 PM 發表
呆灣人無電就可以性交交配了
呆蛙防疫隊長話,有關行為係人與人嘅連接呀!

我原本以為報紙佬寫錯係193萬人,原來係193萬戶

冇水又冇電,台灣滅亡日子將近

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-5-18 09:01 AM 發表
冇水又冇電,台灣滅亡日子將近
該區旱災極度嚴重

唔係話有民主自由就得咩,無水無電幾咁自由

引用:
原帖由 叫我推哥 於 2021-5-18 11:56 AM 發表

其實台灣不嬲衰過大陸 台灣人2仲停留係20年前既大陸 佢地日日俾人洗腦 吾知大陸呢家幾甘先進
係呀,漏核幅射識買鹽食

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮. 於 17-5-2021 09:44 PM 發表
台灣疫情大爆發之際,台灣民眾又迎來自5月13日大停電,之後再次停電危機。台電公司晚上宣布部分地區停電,第一波停電預計晚上8時50分至9時40

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/9cc86c47004c1f4826e923e4d8770b3e/stheadline/inewsmedia/20210517/share_2021051720584856554.jpg
澳洲秉持一個中國原則,唔賣煤炭俾中國,包括台灣,所以台灣都冇電

真正夏天都未到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]