• 瀏覽: 35,842
  • 回覆: 286
+17
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-17 05:18 PM 發表
台灣新竹湖口陸軍訓練北區聯合測考中心(北測中心)一名士兵,4月在社團「靠北長官」爆料,因為美軍的入駐而業務量大增,忙到「連午休都沒有」,爆

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210517/470965738274820096150783.jpeg/V6DnabDd17XSKdVsX0JuhxMQ5wTGPSM2HKNCvxyjQr8?v=w1280r16_9
你仲唔拎兩桶水去釣魚

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-5-17 05:36 PM 發表

台灣爆緊19喎,屌奶就有……
唔係有美軍帶菌入呆灣,邊會節節上升

美國大兵這一來台灣姑娘又風聲水起嘍!
https://www.storm.mg/lifestyle/161454?page=1

引用:
原帖由 au_c_h 於 2021-5-17 05:38 PM 發表
美軍去武漢, 之後....
美軍去台灣, 依家又....
美軍有生化武器

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-5-17 05:55 PM 發表

中國姑娘太可愛~
正確係中國台灣姑娘

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-17 05:18 PM 發表
台灣新竹湖口陸軍訓練北區聯合測考中心(北測中心)一名士兵,4月在社團「靠北長官」爆料,因為美軍的入駐而業務量大增,忙到「連午休都沒有」,爆

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210517/470965738274820096150783.jpeg/V6DnabDd17XSKdVsX0JuhxMQ5wTGPSM2HKNCvxyjQr8?v=w1280r16_9
拜登準備送美國大兵當炮灰

大陸食花生唔會出兵住,睇你美軍帶變種病毒入台灣爆疫症好過我帶兵打你台灣,到時求我疫苗就可以不費一兵一卒就可以和平統一

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-5-17 05:40 PM 發表
美軍顧問團六百多人,今年四月就已偷偷來到台灣幫忙訓練台軍
係閪訓練咩,係菜菜子比錢老美扮訓練搵埋台妹去慰安收回扣,台美關係絕對唔只買賣軍火咁簡單民進黨唔從中貪一筆我切

引用:
原帖由 春天強勁的山羊 於 2021-5-17 06:40 PM 發表

係閪訓練咩,係菜菜子比錢老美扮訓練搵埋台妹去慰安收回扣,台美關係絕對唔只買賣軍火咁簡單民進黨唔從中貪一筆我切
萬華區工作者,全部係大媽、老鷂嚟!

引用:
原帖由 au_c_h 於 2021-5-17 05:38 PM 發表
師兄真係心水清呀!

引用:

臺灣現在爆疫,可能係美軍身帶病毒到臺灣傳播所引致,美國又再一次被證實係播毒者。

根據台灣專家所講,四月份已有傳播者在社區活動,時間上與美軍到台吻合

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-5-17 06:29 PM 發表

上海張文宏醫生都解釋過,如果是美國傳入,必然與美國來往航班最多的北、上、廣爆疫,而非武漢,這是基本常識和邏輯。我明白「美國爆先」呢個講法最美滿,但幻想同現實都要分清。如果是武漢運動會美國派人播毒,播毒人必須有解藥,或全副生化裝備咁放毒。當日入境中國的美軍個個有名有姓,在機場海關有晒指紋、照片記錄,要亂來不是咁易的。而家全世界都知是武漢爆發,唯一要攪清的是,是人為洩漏還是動物傳播,暫時沒有任何可 ...
我並非指美國故意放毒,而係不知下播毒!

引用:
不嬲都話老尾肺炎㗎嘞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]