• 瀏覽: 35,064
  • 回覆: 416
  • 追帖: 5
+10
台灣中央流行疫情指揮中心周日(16日)公布,新增206宗本土確診新冠肺炎病例,另有1宗屬境外輸入。患者最細不足5歲,最早

垃圾昏官仲唔快啲下台

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0516_00952_001.html

又會是但搵野懶中國架啦

放心,每日最多驗到800樣本,唔會過千嘅

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-5-16 02:23 PM 發表
如果驗800個確診800個,咁就好玩啦

引用:
原帖由 ANDY1992913 於 2021-5-16 02:24 PM 發表

如果驗800個確診800個,咁就好玩啦
其實驗800,中200,個比率都好高,唔係講笑

驗咁小都過200個。其實好密集中招啦。不過我會留守台灣。同手足齊上齊落。我系唔會咁無骨氣返香港既

附件

20210508_85092542d96d3ee308d6sZFrEvVSvRy6.jpg(7.94 KB)

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-5-16 02:23 PM 發表
驗800個係指台北 未計其他地方。

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-5-16 14:26 發表

跟住粉報就會話台灣檢測好有成效,
香港政府乜乜柒柒

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-5-16 02:27 PM 發表
驗咁小都過200個。其實好密集中招啦。不過我會留守台灣。同手足齊上齊落。我系唔會咁無骨氣返香港既
呼吸到民主自由既空氣。😎
手足就算染疫死左。都要無怨無悔。
寧做民主亡魂。也不願做極權下既人。

睇黎2星期清零難啦!

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-5-16 02:26 PM 發表

岩,姐係每4人就有一個中
好心個空心封城啦

引用:
原帖由 man152 於 2021-5-16 02:33 PM 發表

岩,姐係每4人就有一個中
好心個空心封城啦
報載雙北已經好似死城,封唔封都冇所謂。

台灣依兩年似乎都發撚緊夢

引用:
原帖由 刃牙01 於 2021-5-16 02:28 PM 發表

驗800個係指台北 未計其他地方。
昨日台北也89確診

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]