• 瀏覽: 3,840
  • 回覆: 81
+9
  (星島日報報道)以軍周六空襲加沙地帶沙提難民營中的一座三層樓房,一個家族有十人遇難,包括八個孩子和兩名婦女。遇難者包括哈迪迪的妻子和三名分別六至十四歲的孩子。他另外一名十一歲的孩子失蹤,五個月大的兒子奧馬奇蹟倖存(圖),從瓦礫中獲救。哈迪迪說,當時其妻兒六人和親戚一同慶祝開齋節。在廢墟中可見孩子的玩具和大富翁遊戲棋盤,還有來不及享用的慶節食物。哈迪迪說,他想「不公正的世界來看看這些罪行」。住同一座大樓的鄰居納吉說以軍轟炸沒有預先警告。

真正的種族滅絕,西方世界人權組織全部失聲

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/daily ... /日報-國際-加沙難民營一家族十人遇難

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!
人權組織去哂邊?

拜登:以色列有權自衞

但係就明明係以色列炸人哋先

好慘

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-5-16 09:20 AM 發表
拜登:以色列有權自衞

但係就明明係以色列炸人哋先
係啱架!
巴人強大事一樣會將以色列減族。
呢啲民族係世仇,唔係你死就我亡。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-16 09:18 AM 發表
人權組織去哂邊?
失蹤了

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-5-16 09:18 AM 發表
人權組織去哂邊?
.

附件

4f8152db68f3d6f7745ce74ace0d5b16e7d18acb_n.jpg(19.19 KB)

睇新聞片,打到成棟樓冧落泥,究竟係建築材料差?定係佢d炮彈太勁?

引用:
人權組織去哂邊?
淫權組織:金主既朋友即係我朋友,我唔會出聲啦,繼續屈番中國先。

唏,千祈唔好話人權L冇發聲呀

佢哋話以色列有自衛權, 發咗聲啦!

以色列果啲黃毛緑眼白皮嘅,根本就是假猶太人(可薩人)。真猶太人係土生土長嘅黑發,黑眼,皮膚偏黑嘅中東閃米特人種。

現在以色列果班白人嘅真正身份係可薩人,係約一千年前改信左猶太教的人種。佢哋嘅祖先從來不是在中東,而係來自高加索地區(即歷史上嘅可薩汗國)。佢哋去到巴勒斯坦搞所謂復國,係徹頭徹尾無恥大謊言。

上網搜尋"可薩猶太",會有非常詳盡嘅介紹。

又或者用YOUTUBE輸入“Khazars”(Khazars即可薩人),都有詳細介紹。最重要係,留言都指出,以色列果班黃毛綠眼嘅白人係假猶太人!

(見圖:Brian Cooley留言:他們崇拜路西法。。。他們裝成猶太人但其實他們不是猶太人)

真猶太人係土生土長嘅黑發,黑眼,皮膚偏黑嘅中東閃米特人種(即所謂黑猶太人)。一直都係喺中東生活,同其他閃族人千百年一向相安無事。

上世紀黃毛綠眼嘅假猶太白人(可薩人)入侵巴勒斯坦後,幾十年來,做盡一切人世間嘅壞事!!!!

附件

IMG_20201126_005438.jpg(116.31 KB)

根本國際就應制裁以色列, 它在不斷搶掠巴勒斯坦人土地, 更公然屠殺及進行滅族之中

好離譜!!!

種族滅絕。西方雙標。坐視不理。 以色列與美國哩兩個邪惡軸心等天收

西方表面話著重人權, 其實最唔重視人權, 視人命如無物就係西方, 滿口謊言歪理.

以巴戰事爆發, 老尾仲公開叫巴勒斯坦停止攻擊, 呢D咁既說話都講得出, 係唔係人渣來, 佢已經唔洗再收收埋埋.

佢都當聯合國無到, 肆無忌憚, 呢單戰事都係佢從中策劃, 想幫已識裂奪取巴勒斯坦土地. 同佢當年滅絕印弟安同出一轍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]