• 瀏覽: 44,639
  • 回覆: 478
  • 追帖: 2
+13
引用:
原帖由 x747x 於 2021-5-15 19:11 發表
香港政府一於捐疫苗畀台灣啦,橫掂香港啲黃絲都唔想打。

順便扣起啲疫曲唔好畀東方記者打,佢哋日日話打咗疫苗會死人。
捐?Ching 慷香港納稅人之慨?轉讓就可以

小黃人要民主自由
又做乜要死返香港

唔係咁人渣呀嘛

回港打疫苗? 長期係台灣定居, 攞咗台灣身分證, 都算係香港人?

香港應該收緊呢啲漏洞, 尤其出去外面又來反香港反中國既敵對走狗.

要求立即拒絕台灣班乞兒入境

引用:
原帖由 samsam~ 於 2021-5-15 19:52 發表

四川大地震,天津大爆炸,武漢肺炎害全球 😶
武漢爆發既病毒係由邊度傳入?

引用:
原帖由 samsam~ 於 2021-5-15 07:52 PM 發表

四川大地震,天津大爆炸,武漢肺炎害全球 😶
武漢肺炎係乜柒野?

死曱甴走咗唔好返來呀,中國香港冇聞屎自由架,留番係鬼島享受小確幸啦

封鎖台灣地區先

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-5-15 07:02 PM 發表
台灣新冠肺炎疫情急升溫,昨日(14日)單日增加180人確診。台灣是港人移民熱點,一年多前移居到台灣的綠惜地球環境倡議總監朱漢強坦言,因擔心疫情........

奸邪妖獸兩年多以來,一直貶低中國、香港,讚揚美國、英國、台灣,決定離開香港,移民當地,但現在卻又稱香港好,要回到香港注射疫苗。

做人三心兩意,最終苦害自己。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/625565/台灣疫情-港人直擊市況-超市麵食被掃清-考慮回港打疫苗
仆街曱甴屎又返來搶資源  正一垃圾

厚面皮到咁

邊度有著數就去邊,香港有著數就返黎!做人究竟要幾無底線先可以做得出呢啲事!

唔好番黎香港呀,吊~😷

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-5-15 07:02 PM 發表
台灣新冠肺炎疫情急升溫,昨日(14日)單日增加180人確診。台灣是港人移民熱點,一年多前移居到台灣的綠惜地球環境倡議總監朱漢強坦言,因擔心疫情........

奸邪妖獸兩年多以來,一直貶低中國、香港,讚揚美國、英國、台灣,決定離開香港,移民當地,但現在卻又稱香港好,要回到香港注射疫苗。

做人三心兩意,最終苦害自己。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/625565/台灣疫情-港人直擊市況-超市麵食被掃清-考慮回港打疫苗
仆街,黃曱由咪能返香港。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]