• 瀏覽: 2,320
  • 回覆: 28
+2
「黃圈」又爆醜聞,唔止騙財,仲要騙色!有網民近日喺「連登」踢爆一個叫「Terry Lau」嘅30歲男文員,喺修例風波期間加入黑暴嘅文宣Group不斷炫富,然後約啲女「手足」出嚟黐身黐勢。有人仲回帶原來「Terry Lau」幾年前已經喺網上扮晒身患絕症,呃咗唔少女仔同情然後財色兼收,更貼出多張疑似「Terry Lau」溝女「手足」嘅對話截圖做證,從中可見呢個「Terry Lau」嘅用詞非常露骨,包括「我扯左(咗)旗,好粗、粗」「我兩個ex(前度女友),都話滿足,同話我長、粗」等等,而佢每次同女網友傾電話都會問人係咪處女㖭。

黃畜圈子特別多豬西

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202105/15/AP609f3178e4b0dcb7f69d50c4.html

唔呃黃畜,仲要呃冰個👏👏👏

dogdognews是但搵討論區既作文文章又大肆作文

假如呢單係真, 代表警察唔做野懶懶閒

呃堆藍絲好過啦, 一見到藍絲校長既推銷, 金管局都說有超過2千人受騙

中國人最鐘意呃中國人

「黃色群組」出醜聞,奸邪妖獸必定有一個「官方回應」︰

藍絲假扮!

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-5-15 05:37 PM 發表
dogdognews是但搵討論區既作文文章又大肆作文
所以呢個世界邊有黃絲,人只有自私,黃豬西就有。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-5-15 03:32 PM 發表
「黃圈」又爆醜聞,唔止騙財,仲要騙色!有網民近日喺「連登」踢爆一個叫「Terry Lau」嘅30歲男文員,喺修例風波期間加入黑暴嘅文宣Group不斷炫富,然後約啲女「手足」出嚟黐身黐勢。有人仲回帶原來「Terry Lau」幾年前已經喺網上扮晒身患絕症,呃咗唔少女仔同情然後財色兼收,更貼出多張疑似「Terry Lau」溝女「手足」嘅對話截圖做證,從中可見呢個「Terry Lau」嘅用詞非常露骨,包括 ...
黃畜圈內畜民互相利用出賣篤灰............實屬正常!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-5-15 03:32 PM 發表
「黃圈」又爆醜聞,唔止騙財,仲要騙色!有網民近日喺「連登」踢爆一個叫「Terry Lau」嘅30歲男文員,喺修例風波期間加入黑暴嘅文宣Group不斷炫富,然後約啲女「手足」出嚟黐身黐勢。有人仲回帶原來「Terry Lau」幾年前已經喺網上扮晒身患絕症,呃咗唔少女仔同情然後財色兼收,更貼出多張疑似「Terry Lau」溝女「手足」嘅對話截圖做證,從中可見呢個「Terry Lau」嘅用詞非常露骨,包括 ...
手足話:等屌你好耐架啦!

引用:
快D趕走2百萬黃人去印度同英國。永久禁入香港同中國。充公所有資產

黃屍生態圈果然不同人。

人生精彩嗎

咁易上當, 死蠢

LV紙袋哥

黃人比黃人呃係正常,本質如此

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]