• 瀏覽: 2,529
  • 回覆: 42
+2
唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
呢種虛擬貨幣請問價值係邊先,姜濤現在就話係熱潮啫,但呢啲偶像級嘅人氣唔會長久,可能十年後就俾另一個取代,咁手持呢啲貨幣嘅人到時咪一文不值。

男團MIRROR人氣依然強勁
吹得真係勁

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-15 01:24 PM 發表
【星島日報報道】剛完成演唱會的男團MIRROR人氣依然強勁,近日更有人以姜濤及MIRROR的名字註冊虛擬貨幣,分別為「姜...

港獨幣就港獨弊啦, 姜濤唔好戇撚鳩鳩畀人擺上枱呀, 到時坐監嗰個係你咋

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/粉絲-註冊虛擬幣-姜濤幣-223000232.html?fbclid=IwAR1bFJa1Z7wEDm8kAKenD4S4ktlYdkcuFva0JC2qtsCp9Z2dbykty2NPGcw
一上就升100倍!

疆直幣就得

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-5-15 01:41 PM 發表

呢種虛擬貨幣請問價值係邊先,姜濤現在就話係熱潮啫,但呢啲偶像級嘅人氣唔會長久,可能十年後就俾另一個取代,咁手持呢啲貨幣嘅人到時咪一文不值。
一直都講姜濤彈起 只不過係食正政治呢條水
成為曱甴港獨思潮投射
覺得姜濤越勁 越紅 佢地港獨就越成功
成日都講 姜濤紅什麼?

引用:
原帖由 全宇宙 於 2021-5-15 01:49 PM 發表
男團MIRROR人氣依然強勁
吹得真係勁
人氣勁?? 唔知有幾多人知佢地叫乜名??

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-5-15 02:15 PM 發表

一直都講姜濤彈起 只不過係食正政治呢條水
成為曱甴港獨思潮投射
覺得姜濤越勁 越紅 佢地港獨就越成功
成日都講 姜濤紅什麼?
聽聞姜濤有意參選下屆特首。。。。

香港將會有一單小型投資騙案

彊桃係咪變性人

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2021-5-15 01:24 PM 發表
【星島日報報道】剛完成演唱會的男團MIRROR人氣依然強勁,近日更有人以姜濤及MIRROR的名字註冊虛擬貨幣,分別為「姜...

港獨幣就港獨弊啦, 姜濤唔好戇撚鳩鳩畀人擺上枱呀, 到時坐監嗰個係你咋

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/粉絲-註冊虛擬幣-姜濤幣-223000232.html?fbclid=IwAR1bFJa1Z7wEDm8kAKenD4S4ktlYdkcuFva0JC2qtsCp9Z2dbykty2NPGcw
花姐打手都幾識做宣傳

倫敦金改名薑逃金騙案,,,,

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]