• 瀏覽: 14,765
  • 回覆: 190
+7
引用:
原帖由 真。豐滿的筍盤 於 2021-5-15 01:46 PM 發表
呆灣又停電又缺水又炒車又爆疫,流年不利!
呆人種統支持黑暴,報應不爽

引用:
原帖由 真。豐滿的筍盤 於 2021-5-15 01:46 PM 發表
呆灣又停電又缺水又炒車又爆疫,流年不利!
可能係上年攪香港攪得咁過癮既報應,今次無人救到佢哋

黃人去唔到既地方,一定安全。🎉澳門,🇨🇳👍

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-5-15 11:54 AM 發表
一早話佢死硬,你唔敢大動作去查,去封,只會越爆越勁。唔學中國都應學香港。一個組大爆就要系個範圍全查,唔好怕人屌。。。再講,都唔知關唔關打英國針變異病毒
頭先睇tvb報,台灣D檢測能力真係無能力,台北得4個檢測站,每個站200個。唔能做野,又冇大能力做大檢測,仲吹噓,放屁啦

呆灣之前認屎認屁,依家就不能自理,死未?

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-5-15 01:28 PM 發表
紙包不住火 變森林大火 還是不願普篩? 是在怕什麼
無能力,4個檢查站,每個每日200名額,咁即係由舊年疫情開始爆到呢一刻無加購試劑,無做大規模檢驗站應對工作,憑什麽講自己民主自由

引用:
原帖由 green2016 於 2021-5-15 11:31 AM 發表
台灣疫情失控,新增180宗本土確診個案。 疫情指揮中心指揮官陳時中宣布,新北市與台北市今天起,把疫情警戒提至第三級,到本月28日,民眾外出需全程配戴口罩,停止室內5人以上,室外10人以上聚會,僅保留必需、醫療或公共服務,其餘營業場所及公共區域關閉,校園停止對外開放。 行政院長蘇貞昌表示,為了保護民眾...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1591055_1_L_20210515111439.jpg
陳時中只是識打嘴炮,防疫抗疫不力,已形成玩忽職守罪,應引咎辭職。

引用:
原帖由 for158 於 2021-5-15 11:52 PM 發表

係萬華區4檢測站共800 人,加其他醫院可能1-2000 人,所以吾會爆得多😂
即2800封頂。又贏了。🙃

全部都係境外輸入

摸下蘿都會感染?

綠營網軍之前恥笑港人搶物資,講到島內自由民主幾咁幽獸高尚,呢次島民搶物資點兜呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]