• 瀏覽: 3,843
  • 回覆: 47
+7
以巴衝突持續升級並進一步蔓延,以色列加強空襲和炮轟加沙地帶,打擊武裝組織的地底隧道,冀制止針對以色列城鎮的火箭炮襲擊。據加沙衛生部表示,自周

對於以色列的軍事行動,美國一直無動於衷,現在的所謂斡旋,也只是表面做做樣子,以色列對巴勒斯坦的種族滅絕,一直就是有這個虛偽國家背後支持,才會越來越肆無忌憚地做。

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 人死亡900人受傷-美派特使赴以國斡旋

美國同以色列
呢兩個邪惡軸心國
終有比天收既一日

哈馬斯係巴勒斯坦,發射火殺死巴靳斯坦人,要拯救巴勒斯坦人,就要滅哈馬斯,再滅巴勒斯坦

要將猶太人驅逐出以色列,歸還土地給巴靳斯坦人,
以色列2000年前已滅國,美國用極權從巴靳斯坦搶走土地,殘殺巴靳斯坦人.

咁多人死傷,係咪種族滅絕,美國做咩唔大大聲定義。

以前呢度有位師兄,
講一個預言,
甚麼世界各國攻打以色列,
以色列亡國,
之後點樣話?主快再來?

美國讚成對巴靳斯坦人羅興亞人種族滅絕,反對中國對維唔爾人改善生活,美國西方民主自由喎!

雙標狗乜你唔係要制裁以色列嘅咩?殺咗咁多平民唔使制裁㗎你尾國唔係好鍾意制裁人哋嘅咩?

人權L去左邊?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-5-15 09:54 AM 發表
以巴衝突持續升級並進一步蔓延,以色列加強空襲和炮轟加沙地帶,打擊武裝組織的地底隧道,冀制止針對以色列城鎮的火箭炮襲擊。據加沙衛生部表示,自周

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/10336f462e15115de51d62fae02a1e3c/stheadline/inewsmedia/20210515/_2021051509144610302.jpg ...
美國國務卿布林肯亦派遣特使到以色列協助斡旋工作

🤔個特使確定唔係軍火商?
轉過頭原來是斡旋軍火買賣出口同價錢...

😂以色列話:我批火箭炮都快用清光了,係時間再同美國入貨?

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-5-15 02:48 PM 發表

美國國務卿布林肯亦派遣特使到以色列協助斡旋工作

🤔個特使確定唔係軍火商?
轉過頭原來是斡旋軍火買賣出口同價錢...

😂以色列話:我批火箭炮都快用清光了,係時間再同美國入貨?
這個可能性很大,美國要的只是錢,人命可不會怎麼關心。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-5-15 01:17 PM 發表
以前呢度有位師兄,
講一個預言,
甚麼世界各國攻打以色列,
以色列亡國,
之後點樣話?主快再來?
神話故事來

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-5-15 09:54 AM 發表

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/10336f462e15115de51d62fae02a1e3c/stheadline/inewsmedia/20210515/_2021051509144610302.jpg ...
老尾派的特使唯一任務係加大力度煽風旺火...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]