• 瀏覽: 1,515
  • 回覆: 30
+8
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-5-15 10:32 AM 發表

美國年年都有龍卷風點計?
今年美國有311個龍捲風報告已經確認。
其中一個係EF4級,風速每小時166–200英里,即約267-320公里,勁過武漢嗰個。
來源:
https://en.wikipedia.org/wiki/To ... States_yearly_total

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-5-15 10:48 AM 發表
天災嘅嘢,大家都唔想,幸災樂禍嘅人的心態更要不得,積下德啦
幸災樂禍呢啲野,不分藍黃

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2021-5-15 10:32 AM 發表

美國年年都有龍卷風點計?
以樓主邏輯: 美共快滅亡了

我唔信天譴呢啲迷信嘢!

引用:
原帖由 payday 於 2021-5-15 09:52 AM 發表
死得太少人了
(民主人士)咁樣嘅(良知),拎去餵狗啦!
是否香港(民主派)都是冷血冇人性?

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-15 11:32 AM 發表

(民主人士)咁樣嘅(良知),拎去餵狗啦!
是否香港(民主派)都是冷血冇人性?
冇良知唔一定係民主派,香港建制派都有冷血嘅人

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-5-15 11:37 AM 發表

冇良知唔一定係民主派,香港建制派都有冷血嘅人
閣下自稱是道德高尚嘅民主人士,卻滿口無人性言論!若這叫民主自由之士,我真攪不懂民主人士有幾高尚?

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-5-15 11:49 AM 發表

閣下自稱是道德高尚嘅民主人士,卻滿口無人性言論!若這叫民主自由之士,我真攪不懂民主人士有幾高尚?
有些人自以為好道德高尚,認為冷血無良知的只有敵人或對家而已。卻不知道自己人也是冷血無知的

這些人如果不是天真,就是白痴!

所以美國經常都有龍捲風,風災,水災.... 疫下大量死亡,警察槍下亡魂,殘殺紅番,勞疫黑人,在外國引發戰爭做成大量死亡. 美國集全球怨氣所以龍捲風等天災經常發生

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-5-15 11:56 AM 發表

有些人自以為好道德高尚,認為冷血無良知的只有敵人或對家而已。卻不知道自己人也是冷血無知的

這些人如果不是天真,就是白痴!
若閣下言論是人話,無言,亦唔知咩嘢係良知!點都好,我起碼無出言冷血。自己是否冷血自己知,唔拗啦!

2005年,美國紐奧爾良喺颶風吹襲後,成個市要重建。

有個字唔記得點寫,天顯定係天蜆?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]