• 瀏覽: 2,932
  • 回覆: 45
+2
反共只有死路一條

希望香港毒果快啲摺埋佢

引用:
原帖由 shopee 於 2021-5-15 00:26 發表
年年蝕幾億,真心查唔到蘋果資金來源?
三歲細路都識

以前CIA

而家台毒 / tsmc / 虛幣

甚至特屍拉都可能有份!

支持東方開「特斯拉末路」專題!

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-5-15 08:10 AM 發表

三歲細路都識

以前CIA

而家台毒 / tsmc / 虛幣

甚至特屍拉都可能有份!

支持東方開「特斯拉末路」專題!
有無可能係XO 王 , p k 仔,地慘佬,猶太佬之類
背後科水被佢

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-5-14 11:31 PM 發表
壹傳媒連續多年虧損,經營依靠來自黎智英的貸款。有經濟學者指,壹傳媒或面臨周轉困難。

紙媒市場萎縮,《蘋果日報》銷量近年跌至每日約八萬六千多份,而壹傳媒近四年每年虧損三億多至四億多元,單是員工開支每月要約三千萬元。

根據壹傳媒去年九月的中期報告,公司自2018年起分別與黎智英訂立多份貸款協議,公司可向黎智英借最多七億五千多萬元。而截至去年九月底,壹傳媒仍有五億元仍未償還。

中大經濟學系副教授莊 ...
四億身家可以住加多利道獨立屋?

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-5-15 08:01 AM 發表
反共只有死路一條
唔好話反,你有錢想做大佬控制個國家都唔得,你睇馬雲就知

引用:
原帖由 montejo 於 2021-5-15 08:19 AM 發表

四億身家可以住加多利道獨立屋?
猶太佬租被佢住,你大陸人定新香港人吖?

引用:
原帖由 shopee 於 2021-5-15 08:21 AM 發表

猶太佬租被佢住,你大陸人定新香港人吖?
我係香港出世時你應該未投胎

引用:
原帖由 montejo 於 2021-5-15 08:22 AM 發表

我係香港出世時你應該未投胎
物都唔知,重好意思咁大聲,你真係

引用:
原帖由 shopee 於 2021-5-15 08:23 AM 發表

物都唔知,重好意思咁大聲,你真係
呢啲嘢我知嚟做乜?係你咁有心留意你主人間屋係租定買啫!
BTW...你以為四億真係好多錢?加多利道獨立屋要唔要廿萬月租?

毒果不窮,天理不容 

引用:
原帖由 montejo 於 2021-5-15 08:25 AM 發表

呢啲嘢我知嚟做乜?係你咁有心留意你主人間屋係租定買啫!
BTW...你以為四億真係好多錢?加多利道獨立屋要唔要廿萬月租?
你自己得閒有時間,search 吓新聞究研啦

綠媒低價出三億台幣想買台灣蘋果,被肥佬reject 佐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]