• 瀏覽: 23,277
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-5-14 10:05 PM 發表
凍謊黑報冇大大個字,又無見頭版
咁就一定係伏必釘

美國輝瑞藥廠一定話唔關疫苗事。復必泰明明係美國輝瑞同德國 BioNTech 合作研發、在德國制造、由復星作為大中華區代理的疫苗,方向報死都咬住 “由內地及德國藥廠合作研發…”,是什麼居心?
方向唔敢唱衰佢老美,但又夠膽將老美嘅知識產權送畀中國,目的何在?

五毛話冇可疑。。。 每日都有人死,有人入院架啦。。。咁啱啫。。。帽事嘅

引用:
原帖由 loneranger1997 於 2021-5-14 11:50 PM 發表

相反,因為怕人一用科興搜尋即搵到新聞,但可能賓妹是外國人,多數會同本地西人一樣打復必泰,讀者一見係實妹都估到係邊款.
一講荔枝角就知係伏必釘
只係唔應該科興出事就作故事,伏必釘就啞晒

識幾個人打之前都搵醫生做身體檢查先

黃媒有沒對比科興VS服必die

好似有幾件香討維穩,有科興唔打,走去打伏必泰,,希望佢地無事

好得人驚

引用:
原帖由 bobho 於 2021-5-14 11:59 PM 發表
黃媒有沒對比科興VS服必die

引用:
原帖由 loneranger1997 於 2021-5-14 11:42 PM 發表

復必tired好處是用BionTech公司及mRNA技術,咁都唔得即是話輝瑞都可能唔得.但美國佬一定唔會俾你話輝瑞,只會話係你唔得.

科興都有好誇張廣告,話打完可免死亡,但人人打完針將來都會死,未必係因為打科興,點可能[打完免死亡]?大假吧了.
意思係中左唔會死

引用:
原帖由 kentwby 於 2021-5-14 10:47 PM 發表

放心啦, 香港仍然有太多人覺得唔打住,睇定d先,冇必要,,,,,再系咁嘅意向去發展,香港接種率必定直逼印度。
死路一條。
但系我真系唔明,美國國民接種率6X %,而佢地主要系用Johnson &Johnson, 出事率高過香港果兩隻,但仍然咁多人打。
英國,寧願不履行合約供貨比歐盟 ,仍然hold住d貨比自己國民打晒先,接種率超過70%。
而香港,真系擺明比張好牌您上,免費仲有得揀,接 ...
香港人已退化到無知又白痴。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]