• 瀏覽: 2,505
  • 回覆: 19
世界兩大巨人打交,其他塘邊鶴就好心咪做磨芯,英國深明此道,所以當英航母艦出動南海,向4萬6千公里航程開始不久

補給艦,在別的港口起火,冇補給真係航母都行唔得遠啦!約翰遜話立即回航

https://youtu.be/kGmL0sKPdgY

英國這招無可奈何要回航,美國應吹佢唔漲吧進入香討影片區

根本這世界, 中美俄都是當初的三大戰神國, 屬S級

其他國是C級或以下, 連B級可能都有一兩國掛

所以英國決定正確, 夾在這班大國之間做磨芯簡直係岸居!!!

今次兩邊都唔洗得失啦!!!

運勢呢樣野雖然唔科學,但又好難話無呢回事

英國呢招高, 唔得失美國同中國

懷疑英國自己布局,從而避戰中國。

引用:
原帖由 kolo123 於 2021-5-14 09:38 PM 發表
英國呢招高, 唔得失美國同中國
其實英國上次被要求菲臘親王母艦出戰, 英國就用水這招來避役

艦身入水, 浸了電箱喎, 又唔出得

好心美國真係咪成日迫英國啦, 根本, 英國都唔想去打仗, 美國仲咩要迫人, 要掠走英國人的自由呢??

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-15 12:11 AM 發表

好心美國真係咪成日迫英國啦, 根本, 英國都唔想去打仗, 美國仲咩要迫人, 要掠走英國人的自由呢??
小陰國玩野...ready for the haarp attack
直擊史詩級龍捲風🌪️殺到江蘇盛澤鎮•碎片滿天飛舞•極強破壞力致多人受傷入院•#Natural disasters are coming - YouTube

之前有條On9話氣象武器是流的,咁我secret society總部個邊決定只好表演幾下俾低智鄉村中國賤奴睇睇
江蘇蘇州盛澤鎮受龍捲風影響,已致1人死亡、2人重傷、19人輕傷 (baidu.com)
武漢突發9級龍捲風 多人受傷 (baidu.com)

口外部呢排最好唔好口多多,再聽到低智藍絲同小粉紅亂叫,就只會有更多表演示範睇
西方已升級了大量WW3黑科技,小小爆料(已有反雷達電離系統),中共奴力追西方2戰的常規武器科技吧

@caorenjie  @小婆羅門 我叫左佢地收一收手嫁啦,但小粉紅同藍絲日日狗吠,要教訓下

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-15 01:58 AM 發表

小陰國玩野...ready for the haarp attack
直擊史詩級龍捲風🌪️殺到江蘇盛澤鎮•碎片滿天飛舞•極強破壞力致多人受傷入院•#Natural disasters are coming - YouTube

之前有條On9話氣象武器是流的,咁我secret society總部個邊決定只好表演幾下俾低智鄉村中國賤奴睇睇
江蘇蘇州 ...
咁美國年年龍卷風又系邊個天氣武器整鬼美國?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-5-15 12:17 PM 發表

咁美國年年龍卷風又系邊個天氣武器整鬼美國?
俄羅斯都有,但美國本土係freemason自己做多,不嬲為左縮減人口搞埋美國本土,無問題,加州一地homeless又如何
你唔太理解影子政府,deepstate,freemason的最終目標,美國只係佢地寄生暫用的戰犯國,根本無感情的

如呢個世界無俄羅斯,一早打爆左中國垃圾中國小弟靠俄熊大哥得到平衡局勢
因為俄佬一樣有定向導能武器同氣象武器,仲有美俄一樣有WW3級的黑科技,得中國仲2戰思維
所以中國係俄熊大哥的小弟,無左俄佬就係垃圾一舊,你見美國成日都話俄羅斯先係頭號敵人就知咩事,中國只係狐假虎威
因此美國對付中國只有2條路,一就係壓倒性的黑外星科技同時吹飛中俄,另一路就係離間中俄關係

中國刷經濟吹大GDP,要奴畜賤民一直生產商品換美元癈紙,唔代表到什麼,反正中國吹彈可破一打就爆,
鴉片戰爭,差不多時代背景,賣中國商品到世界,吸盡白銀(最少唔係癈紙美元),最後一碰就碎... 重複犯錯(犯更大的錯)

再咁氣象攻擊,中國糧食會出問題,不過見好就收,本身諗著示範,點知死人
最新!武漢龍捲風已致8人遇難230人受傷 定為EF2級龍捲風 (baidu.com)
鬼叫之前玩沙塵暴同乾旱你地班傻西藍絲小粉紅話無料到咩,RIP... 算啦收手,暫停
https://www.youtube.com/watch?v=YhazFKCUytk
@caorenjie        @cwilson1        @小婆羅門

黨中央你現在可以同低智賤民話呢D只係自然現象(跟氣象武器無關),係全球暖化造成(偽科學-明明人為的),
之後去搵歐洲談談NWO的綠色Agenda要點玩法,但係要做D實際行動支持,唔係下下得把口,否則...

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-15 12:11 AM 發表

不是自由,是性命

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-15 03:39 PM 發表

俄羅斯都有,但美國本土係freemason自己做多,不嬲為左縮減人口搞埋美國本土,無問題,加州一地homeless又如何
你唔太理解影子政府,deepstate,freemason的最終目標,美國只係佢地寄生暫用的戰犯國,根本無感情的

如呢個世界無俄羅斯,一早打爆左中國垃圾中國小弟靠俄熊大哥得到平衡局勢
...
笑死人,殆灣人自我良好,
咁勁點解唔去搞北京,吹冧上海嘛!吹襲D軍事基地嘛!
奶西奶到腦殘

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-14 07:03 PM 發表
世界兩大巨人打交,其他塘邊鶴就好心咪做磨芯,英國深明此道,所以當英航母艦出動南海,向4萬6千公里航程開始不久

補給艦,在別的港口起火,冇補給真係航母都行唔得遠啦!約翰遜話立即回航

https://youtu.be/kGmL0sKPdgY

英國這招無可奈何要回航,美國應吹佢唔漲吧
係靈活利用圍魏救趙。

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-5-15 05:02 AM 發表

9成自己友放火好落台,否則比老解即埸教訓到時真係傷亡慘重
上次玩入水, 今次玩著火, 都知英國玩咩嘢啦, 根本連美國的尼米茲, 仲係三隻整出都衰咗, 自已仲去獻???唔係儍的都會咁樣避免參與啦!!!

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-15 01:58 AM 發表

江蘇蘇州 ...
唔通我又講臺灣旱災係中共氣象武器咩,少啲發白日夢啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]