• 瀏覽: 12,739
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 eos888 於 2021-5-14 06:25 PM 發表
於2018年區議會選舉中連任失敗的林博早前提出選舉呈請,指當選的李軒朗未獲支持者書面同意便於選舉廣告上刊登獲支持。高等法院法官早前頒下判詞,裁定林呈請勝訴,李並非妥為當選,即時被褫奪資格。法官今(14
)就訟費決定頒下判詞,裁定李須支付訟費共逾63萬元。

法官早前裁定林博提出的選舉呈請勝訴,並以書面形式處理訟費申請,今頒下書面判決。林就選舉呈請及司法覆核分別要求李支付逾52.5 ...
起碼以後唔敢返香港,少隻曱甴點都係好事!

又走數

唔柒就唔係黃畜曱甴
又一證明
🪳

爭幾十個就着草,咁就一世,仲衰過被遞解出境,講真邊有咁撚蠢架,黃蟲都係冇腦嘅

當年ICAC成立後都係好多罪犯走佬去台灣省😁😁😁

有d 咁的區議員而要有On X 選民選佢。
拍下蘿友走左,咁d 地區事務點?

所以話d on X 選民係抵死的。

好彩走得快
希望佢已及時轉晒啲資產走

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-5-14 06:34 PM 發表
一走了之,真喺窩囊廢
黃屍個個都係窩囊廢㗎喇、平時冇事就掠水、一有事就即刻著草

敗訴要還63萬就一句身在異地就走數....黃人就是如此質素...什麼不割蓆不篤灰....說者就是第一個割蓆篤灰.....

一班垃雜

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-5-14 09:56 PM 發表
好彩走得快
希望佢已及時轉晒啲資產走
好彩?似無法面對香港人多啲,真香港人除外

小鳳姐近排好忙!

抵佢死,

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-14 18:40 發表
藍人欠人9億幾都冇事⋯可況呢啲 賣身要唔要
凈係睇你有幾多 like 同 dislike 就知你乜料, 早D收皮啦, 免得自取其辱。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-14 06:40 PM 發表
藍人欠人9億幾都冇事⋯可況呢啲 賣身要唔要
欠債不還,鳩縮走佬,理應殺頭,人頭狗心,賣都無人要!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]