• 瀏覽: 12,743
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 eos888 於 2021-5-14 06:25 PM 發表
於2018年區議會選舉中連任失敗的林博早前提出選舉呈請,指當選的李軒朗未獲支持者書面同意便於選舉廣告上刊登獲支持。高等法院法官早前頒下判詞,裁定林呈請勝訴,李並非妥為當選,即時被褫奪資格。法官今(14

人都走咗老啦判來有咩用呀

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/2957899?r=cpstni
求真相 求公道

著草。追佢全家回水。。。。

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-5-14 09:17 PM 發表

法援又係由班黃畜揸旗,所有針對政府嘅都批,例如單眼婆,長洲廢老,仲可以指明搵戴啟屍,夏博蒙去處理,靠林鄭都係靠唔住,睇嚟又要等中央出手
法援審批過程,甚至人事組織,都應該重整。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-5-14 06:34 PM 發表
一走了之,真喺窩囊廢
小黃人全部心存犯罪心態
著草走佬已是常識

隻港獨狗呢世都唔使返嚟

黃屍狗畜又逃啦 一世做賊偷雞摸狗 正宗做走狗 係笑尻你班走佬畜牲架啦 吹呀

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 14-5-2021 19:33 發表

“””李軒朗早前被指於選舉廣告上指稱獲沈旭輝及劉小麗等名人支持,卻未能於選舉日前取得各人的書面同意。”””

我反而奇怪點解沈旭輝同劉小麗唔是但寫封信支持佢,唔通有內情?
同劉小麗爭沈旭輝

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-14 06:40 PM 發表
藍人欠人9億幾都冇事⋯可況呢啲 賣身要唔要
你是債主?

即係777話香港人支持佢咁

引用:
原帖由 eos888 於 2021-5-14 06:25 PM 發表
於2018年區議會選舉中連任失敗的林博早前提出選舉呈請,指當選的李軒朗未獲支持者書面同意便於選舉廣告上刊登獲支持。高等法院法官早前頒下判詞,裁定林呈請勝訴,李並非妥為當選,即時被褫奪資格。法官今(14
)就訟費決定頒下判詞,裁定李須支付訟費共逾63萬元。

法官早前裁定林博提出的選舉呈請勝訴,並以書面形式處理訟費申請,今頒下書面判決。林就選舉呈請及司法覆核分別要求李支付逾52.5 ...
如果香港俾呢群全無承擔嘅社會垃圾敗類揸弗,就真係大撚鑊,確實要感謝亞爺果斷出手,撥亂反正。🤗🤗

著草

引用:

法官早前裁定林博提出的選舉呈請勝訴,並以書面形式處理訟費申請,今頒下書面判決。林就選舉呈請及司法覆核分別要求李支付逾52.5 ...
請佢父母終身協助調查直到李生自首

引用:

一路好走

黃畜選民專選廢柴垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]