• 瀏覽: 12,737
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
+5
走L咗佬咪等佢返嚟囉!比d風骨,最好梗係咪L返嚟啦!

追佢老母
真老母呀
😭

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-14 06:40 PM 發表
藍人欠人9億幾都冇事⋯可況呢啲 賣身要唔要
傻仔🤭🤭

引用:
原帖由 eos888 於 2021-5-14 18:25 發表
於2018年區議會選舉中連任失敗的林博早前提出選舉呈請,指當選的李軒朗未獲支持者書面同意便於選舉廣告上刊登獲支持。高等法院法官早前頒下判詞,裁定林呈請勝訴,李並非妥為當選,即時被褫奪資格。法官今(14
)就訟費決定頒下判詞,裁定李須支付訟費共逾63萬元。

法官早前裁定林博提出的選舉呈請勝訴,並以書面形式處理訟費申請,今頒下書面判決。林就選舉呈請及司法覆核分別要求李支付逾52.5 ...
李軒朗早前被指於選舉廣告上指稱獲沈旭輝及劉小麗等名人支持,卻未能於選舉日前取得各人的書面同意。

李軒朗於5月3日發表聲明,表示已離開香港,但未有交代目的地。

呢條契細路知道衰硬,醒目早已較腳, 緊係喇,收咗咁多行動費點會嘔返出嚟益你地!
果兩條茂利又唔夠義氣,就算冇應承支持都少句聲咪過咗骨囉.

賠錢啦 你老尾

引用:
原帖由 eos888 於 2021-5-14 06:25 PM 發表
於2018年區議會選舉中連任失敗的林博早前提出選舉呈請,指當選的李軒朗未獲支持者書面同意便於選舉廣告上刊登獲支持。高等法院法官早前頒下判詞,裁定林呈請勝訴,李並非妥為當選,即時被褫奪資格。法官今(14

人都走咗老啦判來有咩用呀

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/2957899?r=cpstni
人都走咗了,可能又無自有物業,點追討呀?凍過水啦

引用:
原帖由 don78 於 2021-5-14 06:30 PM 發表
DLLM臭hei 黃蟲李軒朗,
著草去西方 奶西DLLM
嘻嘻
師兄,你屌嘅力度已經算唔錯,但仲可以再大力喲

做個衙差就當自己係大官

拉人同告人
做戲做成套

個個走數走佬,全沒承擔

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-14 06:40 PM 發表
9唔搭8,你賣身救佢啦,垃圾

引用:
係囉,黃撚不斷破壞攬炒都無咗好多納稅人錢

有案在身
點解可以出境?

引用:
原帖由 chatjai 於 2021-5-14 07:21 PM 發表
法援都唔知點批,一係佢贏一係香港輸,唔怪得養咗隻長州老畜牲。
法援又係由班黃畜揸旗,所有針對政府嘅都批,例如單眼婆,長洲廢老,仲可以指明搵戴啟屍,夏博蒙去處理,靠林鄭都係靠唔住,睇嚟又要等中央出手

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]