• 瀏覽: 3,523
  • 回覆: 58
+2
放火判感化無撚野呀

縱火判感化,真係離 L 晒大譜,簡直醜陋到極點 😷

引用:
原帖由 505249341 於 2021-5-14 03:46 PM 發表
做之前有無諗過老母?
定有事先想起要照顧老母?
每逢判監倍思親

對佢母子嚴苛黑暴行為對香港市民仲嚴苛喎,坐番3,5年啦,7頭。

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-5-14 03:43 PM 發表
男學生響應網民號召到旺角聚集,期間把雨傘扔進正燃燒的垃圾桶。學生早前承認一項縱火罪,被判18個月感化,律政司不滿刑期過輕,今(13日)在九龍

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4082010/org/d8bf67215d4dea7604c620e6b8a3fd07.jpg/W1LFtVNcuuV1JvcUyuMhdDL9x0Fs38m2o3enpaN3p6U?v=w1280r16_9
帶埋佢母親入去坐咪有得照顧囉。

有個中風老母就殺人放火都唔使坐監,這是什麼法律。

點解唔照顧中風母而出去暴動無差別屠殺香港市民!?

根據案例應判6年以上才合理

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-5-14 05:10 PM 發表

冇事就藍c廢老有事就要照顧雙親
曱甴係冇人性+狗架啦
黃撚係狗是常識啦
黃撚有事總會千方百計諗一堆白痴理由企圖卸責

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-14 04:08 PM 發表
另一庭劏肚喎 點比較
唔知。冇視頻睇。只知佢自動自首。
但用磚掟死清楚工,及淋易燃物品放火燒人就不想回憶、未敢忘記。
係喇,仲有食人族咬斷警警手指。真係聽到都心寒。

今次入去坐就要生性啦,出返來再照顧老母啦

做個陣英明神武無畏無懼八面威風
出事個陣就呢樣個樣相近理由求情

張天雁

縱火係好嚴重罪行,可以造成極大傷亡,應予重判,中風老母有手足同社署睇住

放火之前唔記得自己老母中風?死黃畜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]