• 瀏覽: 2,621
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 ballking13 於 2021-5-14 04:42 PM 發表
我想問一下

每年幾多新加坡人來香港?
對香港有乜貢獻?

為什麼冒險也開放比新加坡?

快出來解釋
為做而做
話有個project 搞到,是本局長的政績

實際對香港利益不大

香港清到零
成功和大陸,澳門通關
才是實際利益,也是實際政績

而家香港風險最大來自輸入
特區政府卻中門大門
死都要比印巴,賓入境

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-5-14 04:46 PM 發表
唔搞好過搞…香港人守咗年幾喇只求中、澳、港互通已很好
個人感覺香港政府有點似某女人向男人(大陸)投懷送抱被拒後, 自我作賤, 乜男人肯上床都來者不拒的怨婦心態, 你大陸不跟我通關, 大把國家跟我通關

D病毒吾膠慶你地可以坐飛機出遊,所以每次都有吾同地方,吾同既程度爆發,敢先至突顯出有佢既存在價值嘛!😹😹😹😹😹😹

梗係啦!香港同澳門、國內都未通關?所以咪死泡囉!

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2021-5-14 05:45 PM 發表

個人感覺香港政府有點似某女人向男人(大陸)投懷送抱被拒後, 自我作賤, 乜男人肯上床都來者不拒的怨婦心態, 你大陸不跟我通關, 大把國家跟我通關
她愛什麼國?

邱生應該掂, 停車食C都搞得出,  

保命重要。

新冠坡

都唔知邊個安個名「旅遊氣泡」出嚟咁戇居,話到明係氣泡,遲早一定會爆㗎啦!

星、馬、泰、日、韓、台, 仍然是高危地方, 根本暫時未有條件開啓。

引用:
原帖由 mingting0227 於 2021-5-14 04:16 PM 發表

我既諗法同你一樣!點解要等新加坡決定,唔通佢話冇問題就冇問題?奇怪。我唔係黃絲但都嚴重覺得班政府官員做得非常差
一直都做得差,只係太多忠誠垃圾,根本唔使做咁好都大把人支持

全香港得黃騰華一個想搞氣泡要功,死撐都唔會取消,新加坡要停就無計啦

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-14 02:35 PM 發表
黃絲騰華爭取政績又泡湯
極度冇癮!
佢從來搞邊樣衰邊樣,所以從來無做大project

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]