• 瀏覽: 4,035
  • 回覆: 75
+2
引用:
原帖由 光棍man 於 2021-5-14 04:54 PM 發表

放心,到時綠粉周身病唔打得
放心! 台灣疫苗有病都打得...

或者換個講法, 有病至會打...

蔡老太是否想引入恆河聖水當疫苗

引用:
原帖由 super2030 於 2021-5-14 04:46 PM 發表
可能呆灣疫苗係將AZ疫苗重新包裝扮自家疫苗比呆蛙打
台灣今時爆疫, 唔夠疫苗接種, 真係抵死架.

附件

004.jpg(234.86 KB)

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-5-14 12:45 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210514/469832978478927872192507.jpeg/IlzEfF3d8ZRQv4Dp7OseIZEJKRSndSh6Cc7EhQnOxIU?v=w1280r16_9

台灣新冠肺炎疫情升溫之際,總統蔡英文周四(13日)表示,台灣境內研發的疫苗已進入臨床實驗第二期收尾工作,預計7月底可以開始 ...
只要信,不要問,只要唔係大陸疫苗,就係藍波溫。

可喜可賀

臨床都唔駛?話供應就供應?神藥護體?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-5-14 02:05 PM 發表
預計7月底?
2047年7月呀! 
各位誤會曬,結案。

台仔疫苗呃鳩人

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-5-14 05:49 PM 發表

放心! 台灣疫苗有病都打得...

或者換個講法, 有病至會打...
呆娃囗號,打疫苗有病冶病,冇病強身

希望菜婆先打第一針

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-5-14 02:00 PM 發表
五月中先至到第二期埋尾( 即係未做完),七月底可以做完第三期,攞埋數據兼開始供應??? 係台灣人咁蠢先至會信。

提提呆娃, 現時新冠疫苗一般都起碼用咗四個月時間做第三期囉。
其實外國嗰埋疫苗一樣前後唔夠半年測試,專家們一樣當d一,二,三期報告係聖經

唔洗做第三期?

呆灣做定第四期post marketing surveillance呀?

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-5-14 12:45 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210514/469832978478927872192507.jpeg/IlzEfF3d8ZRQv4Dp7OseIZEJKRSndSh6Cc7EhQnOxIU?v=w1280r16_9

台灣新冠肺炎疫情升溫之際,總統蔡英文周四(13日)表示,台灣境內研發的疫苗已進入臨床實驗第二期收尾工作,預計7月底可以開始 ...
台灣省菜臭子又有錢落袋 台灣愚民又可以供奉

蔡省長反應慢唔慢咗啲?有冇隱瞞疫情?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]