• 瀏覽: 4,051
  • 回覆: 75
+2
台產疫苗??自己打先啦

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-5-14 12:52 PM 發表
第二次臨床到供應只要二個月?!呀婆都唔信喇。又冇本土病例,又冇外國肯同你試,何來數據?
第二期用咗青蛙試,保證度身訂做。。

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-5-14 12:52 PM 發表
第二次臨床到供應只要二個月?!呀婆都唔信喇。又冇本土病例,又冇外國肯同你試,何來數據?
到時全民打疫苗咪係第三期臨床試驗囉。

疫苗6月後先會分批交貨............................仲 L 衰過香港

引用:
原帖由 haogaoye 於 2021-5-14 12:56 發表
第三期臨牀研究報告有未?在國際醫學期刊刊登咗未?
而家咪用全個台灣島大規模做試驗囉

真係要cap圖留底

放心7月必定冇!
菜嬸未試過有一件好事做到
講咗即係做咗

如果慳番向美國買過期廢鐵同萊豬的錢, 台灣人年年可以派十萬新台幣啦

第二期臨床實驗都還沒做,七月要供應?哈哈,呆蛙人用生命在搞笑

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-5-14 12:45 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210514/469832978478927872192507.jpeg/IlzEfF3d8ZRQv4Dp7OseIZEJKRSndSh6Cc7EhQnOxIU?v=w1280r16_9

台灣新冠肺炎疫情升溫之際,總統蔡英文周四(13日)表示,台灣境內研發的疫苗已進入臨床實驗第二期收尾工作,預計7月底可以開始 ...
呆灣人係唔需要打疫苗,零檢測就零確診,都冇個案, 好安全

香港磚家點睇?

信唔信連台灣人都唔敢用,依個菜菜子信得個豬乸會上樹啦

預計七月底起供應第一波台產疫苗!
真係有幾多台民信架呢?幾時做過第一次臨床?臨床數據如何?幾時又做過第二次臨床?係咪偷偷地做,冇人感染就當係呢?實在太多太多疑問了?呢個政府做嘢都唔透明嘅!

所以呢,「預計」啫,同埋年年都有七月底,大家真係唔使咁認真!

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-5-14 02:16 PM 發表

第三期臨床測試咪用2300萬人來做白老鼠
梗係揾投奔豉油嘅港蛙做白老鼠啦,唔做就踢佢返香港。😂😂😂😂😂

要有三期數據先可上市,起碼半年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]