• 瀏覽: 4,236
  • 回覆: 77
+6
引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-5-14 12:13 PM 發表
https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/663eab896f0461afd2078d7cacaeacda/stheadline/inewsmedia/20210513/share_2021051323281153003.jpg

MIRROR演唱會近日成為城中熱話,不少粉絲大嘆一票難求,甚至坊間有建議請他們宣傳接種疫苗,人氣可謂一時無 ...
一首歌都未聽過!你話有幾紅?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-5-14 12:42 發表

睇張相我仲以為係韓國偶像組合或者日本偶像組合添,乜原來係香港人咩?
呢張相充份表現出佢地係好普通,同以往韓國同日本捧出嚟嘅青年偶像組合完全係同一個模樣。
絕世靚抽!

99妖視,只有黑暴偶像,毫無實力!

班友個個樣都差唔多,真係分唔到邊個打邊個

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-5-14 13:05 發表

一首歌都未聽過!你話有幾紅?
未聽過單反的歌,是你的福氣!

根本都係反中黑暴淫歌!

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-5-14 12:40 PM 發表

我兩個名都唔識,原來MIRROR有咁多個人嘅咩?
咁老實講,玻璃朱又講得無錯喎,成班人個樣咪又係普普通通,只係經過形象修飾過咁樣。我睇好多大陸古裝劇,裏面都大部呢類咁嘅後生仔啦。老老實實,其實佢地做乜嘅呢?唱歌?定係做戲?完全唔識囉。
聽過我聽花花、周深、亞蘭。再唔係就聽花僮!

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-5-14 01:06 PM 發表

未聽過單反的歌,是你的福氣!

根本都係反中黑暴淫歌!
香港歌97後只有垃圾!

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-5-14 01:04 PM 發表
蜀中無大將,MIRROR 當天皇!香港娛樂圈都悶咗咁耐,係時候抄 d 嘢係香港玩下!
所以呢,唔睇MIRROR,都可以睇 ERROR,反正都係 ROR,咪當係劉華囉!
你講嘅係人?

香港依家甩皮甩骨既都可以做偶像

2019年後半年時行落街仲多,全部都係呢亭人

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2021-5-14 01:03 PM 發表
其實真係好普通個樣,實力就唔評論,因為冇睇過+唔會睇
+1,頭先search 下mirror乜水黎,真係路人甲咁樣,化行粧整埋造型都咁既款,before 米仲甩皮甩骨?!真係無興趣睇也不會睇

MKL叻極都係變唔到山頂L

係旺角搵幾條MK仔就係明星??

事實上我都唔識佢地
反而error 都聽過下佢啲歌
但真係唔會同 林家謙 咁重複聽 聽一兩次就可以唔聽
玩電音又唔係電音 個旋律完住係無限輪迴
點支持得落 咸魚青菜各有所愛 但唔係咁樣煲大佢地 香港樂壇比娛樂圈玩死左
搵餐食都似乞食咁

垃圾 mirror 無人識係正常喎

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-5-14 12:42 PM 發表

睇張相我仲以為係韓國偶像組合或者日本偶像組合添,乜原來係香港人咩?
呢張相充份表現出佢地係好普通,同以往韓國同日本捧出嚟嘅青年偶像組合完全係同一個模樣。
根本係倒模

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]