• 瀏覽: 1,782
  • 回覆: 6
--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
不能怪他們,係大人養成佢地咁

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-14 10:49 發表
所謂一蟹不如一蟹, 每況越下.
每一代嘅人, 道德, 操守, 價值觀, 都會因為呢個世界仲係民主邪教嘅大氛圍霸凌, 而只會越黎越低, 越黎越差, 當中當然有堅持到嘅, 但整體多數都係向下走.
而堅持到嘅係講緊身體力行果班, 而唔係好似過去幾年, 只會咀炮, 或係響黃黑妓鏡頭面前就一套, 背後就另一套果啲雙標畜.
今天仲未死光嘅邪教徒, 好多因為一早而滲咗入去霉體行列, 為咗要繼續吸引呢班低質 ...
絕世靚抽!

99妖視,絕對係反中宣淫!

支持中共文化清洗香港!

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-14 10:49 AM 發表
每一代嘅人, 道德, 操守, 價值觀, 都會因為呢個世界仲係民主邪教嘅大氛圍霸凌, 而只會越黎越低, 越黎越差, 當中當然有堅持到嘅, 但整體多數都係向下走.
而堅持到嘅係講緊身體力行果班, 而唔係好似過去幾年, 只會咀炮, 或係響黃黑妓鏡頭面前就一套, 背後就另一套果啲雙標畜.
今天仲未死光嘅邪教徒, 好多因為一早而滲咗入去霉體行列, 為咗要繼續吸引呢班低質 ...
"一蟹不如一蟹"
以前紮鐵500$$1HR,[size=1.5]而家日工$$1100

你做唔做
真係比班老野先最垃圾

引用:
原帖由 highmax 於 2021-5-16 03:16 PM 發表

"一蟹不如一蟹"
以前紮鐵500$$1HR,而家日工$$1100
你做唔做
真係比班老野先最垃圾
你唔好扭計啦,你真係唔知你屋企既老野養你係幾咁辛苦喎,你仲叫你屋企既老野做垃圾? 你靠垃圾養咁你真係垃圾都不如。

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-5-14 10:49 發表
冇問題嘅;以前中央未出手,佢地咪好似好多嘢搞咁囉。
依家中央睇實,郁果件執果件。

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-5-14 10:52 AM 發表
不能怪他們,係大人養成佢地咁
師兄所言差矣!先看看

香港廿年受內外夾擊布局→黃黑曱命(老味顏色革命)

由泛民反中反共因子→
靜靜地加入各種社會矛盾元素(包括合法新移民莊豐源案南亞裔政治呈請援港及禁制政府開發土地等等…)→
反對政府維護社會體系穩定的政策及法制(國民教育及23條等等…)→
加入分化青·老權益之爭歪理(由教育或網路上正在享受緊的理論)→
用金錢引爆社會各種矛盾成功顏色甲命(過去的事實大家有眼見證到的)。

再看看老味惡名昭彰的杜勒斯十條,便知中華文化己遠離我們的青年人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]