• 瀏覽: 1,791
  • 回覆: 28
+2
日本的新冠疫情嚴重,國立感染症研究所專家小組於周三(12日)指出,國內90%以上的新冠病毒變成傳染性更強的變異毒株「N5

東京奧運,隨時被IOC叫停,甚至強制日本停止,免得日本堅持舉辦!

北京係時候準備好再辦2021奧運!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0513_00992_001.html

迎接2024巴黎奧運年
中法建交60周年
天滅日寇.

東方尿布是否short左?

內容明明係....""日本""!
但個標題竟然可以變成....""國內""?

寫呢條及批呢條新聞條友,
是否可以炒得?或者捉佢去驗腦嗎?

仲有就係, 呢D case, 是否可以告得?
或新聞機關可以做野?

引用:
原帖由 luckkong 於 2021-5-14 08:46 發表

或新聞機關可以做野?

睇返東方新聞版面,有「日本」個有色文字

衰在東方自2020年中起,唔係標題加返邊個國家

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-5-14 08:48 AM 發表

睇返東方新聞版面,有「日本」個有色文字

衰在東方自2020年中起,唔係標題加返邊個國家
""日本的新冠疫情嚴重,國立感染症研究所專家小組於周三(12日)指出,國內90%以上的新冠病毒變成傳染性更強的變異毒株「N501Y」。""

似係條白痴, 直接抽了自己內文一句, 然後小改成題!

給政治弱智病患者見題立即打飛機用!

Japan will be next India

記者係咪痴左線? 
日本病情你標題居然寫 "國內" ? 
我知佢係想俾標題黨自 High, 
但以前唔會 Cheap  到呢種地步架喎... 

曱甴仆入黎諗住又有得發晒矛打飛機, 點知睇下原本係講日本........即刻雞咁腳撇.

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-5-14 08:19 AM 發表
日本的新冠疫情嚴重,國立感染症研究所專家小組於周三(12日)指出,國內90%以上的新冠病毒變成傳染性更強的變異毒株「N5

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210513/photo/bkn-20210513150200732-0513_00992_001_01b.jpg?20210513225805

東京奧運,隨時被IOC叫停,甚至強制日本停止, ...
畀中國休息下好唔好😅

下一個印度?  打算去日本無限延期

方向連標題都要抹黑中國,睇嚟佢收唔少著數

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-5-14 09:46 AM 發表
 記者係咪痴左線? 
日本病情你標題居然寫 "國內" ? 
我知佢係想俾標題黨自 High, 
但以前唔會 Cheap  到呢種地步架喎... 
方向已變質🤔🤔

國內?日本?

標題寫好D拉, 日本不是我們國家

引用:
原帖由 luckkong 於 2021-5-14 08:46 AM 發表

或新聞機關可以做野?

正仆街
一題標題以為國內又出事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]