• 瀏覽: 6,118
  • 回覆: 113
+2
高科技產品要用鎚仔踏

強迫大陽能板勞動,可惡!

新彊太陽能板又要大賣.

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-5-14 07:45 AM 發表

🤔但如果OT有錢補就不算強迫勞動,
算你情我願,看錢份上,
要冇錢補的OT才算數,
自97年開始已沒有OT補水

美國佬係咪想種族滅絕中國人
全世界人望住你做緊乜架

中國人自願工作就唔得, 美國黑人做奴隸就得。 

美國人愈來愈可愛

引用:
原帖由 黃蛆死全族 於 14-5-2021 07:25 發表
新疆太陽能或成為繼新疆棉花成為美國下一個制裁對象之際,美國總統氣候問題特使克里(John Kerry)5月12日透露對新疆太陽能制裁計劃的最新進展。克

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210416/459665712869281792293085.jpeg/NjPmSRACi0qotoxAlu-v_tNrml8kH5NICmJkUgpiZFI?v=w1280r16_9
點解唔講強逼人做胃星勞動?

引用:
原帖由 黃蛆死全族 於 2021-5-14 07:25 AM 發表
新疆太陽能或成為繼新疆棉花成為美國下一個制裁對象之際,美國總統氣候問題特使克里(John Kerry)5月12日透露對新疆太陽能制裁計劃的最新進展。克

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210416/459665712869281792293085.jpeg/NjPmSRACi0qotoxAlu-v_tNrml8kH5NICmJkUgpiZFI?v=w1280r16_9
其實美國只想民族去推翻中國,不過無咁易成功。

佢有權咁做嘅。
買家鍾意買乜嘢唔買乜嘢係有自由嘅。
佢搵到替代品咪幫襯其他人囉
例如5G, 大疆無人機,新疆棉都已經禁咗啦。

癲狗係度垂死掙扎

引用:
原帖由 老納 於 2021-5-14 08:31 AM 發表
咁大個人,有證有據先好講喎!中國唔係伊拉克,唔好諗住攞包洗衣粉嚟又話係大殺傷力武器喎!你玩唔起架!
中國會夭佢老美:我真系有大殺傷力武器,仲有氫彈,要唔要試下

就黎做咩都係強迫勞動

非常嚴重的妄想症

科技嘅嘢,點樣勞動呢,做太陽能板唔係靠舖牛力就得㗎,美國佬知唔知自己講嘢無離頭㗎,屌

我只知一樣嘢,中國人如果唔夠勤力,奮發圖強,國家那會進步得咁快,你老美學嘢啦

邊個想返工?基本上全世界返工都係比老細強迫勞動,老美真on9

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]