• 瀏覽: 5,411
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-5-14 10:16 AM 發表

可能搏中獎, 屈政府賠呢
曱甴這麼貪錢。這的確有可能

如果工人姐姐打針後出事 ,  睇番 以往案例  合告到個僱 主傾家蕩產 .....

強烈建議 立即 簽新約 打針/染肺炎僱 主免責 .... 唔同意就請佢返鄉下

打完即刻出事

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-5-14 10:16 AM 發表

可能搏中獎, 屈政府賠呢
面癱都收百幾萬,扮下野或者都過到骨

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-5-14 10:22 AM 發表

如果工人姐姐打針後出事 ,  睇番 以往案例  合告到個僱 主傾家蕩產 .....

強烈建議 立即 簽新約 打針/染肺炎僱 主免責 .... 唔同意就請佢返鄉下
既然佢地要俾錢請幾十萬外人返黎搞迫搞亂香港,就尤佢地受下囉

樓主唔駛 Highlight 啦... 
係人都知標題無科興, 
就一定係復必泰出事啦! 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-5-14 10:30 AM 發表

面癱都收百幾萬,扮下野或者都過到骨
果條友應該睇下阿北野武, 了解下咩叫面癱啦

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-5-14 01:56 AM 發表
小弟完成二劑疫苗,有張証明,小弟安裝智方便app,接種中心工作人員十分友善。感恩國家和特區政府
你太遲啦,我上個月中已經完成2針

引用:
原帖由 masatse009 於 2021-5-13 11:41 PM 發表
尋日到宜家有兩個即時入廠危殆叫緊糊有派彩, 如黃狗所願, 不過唔係科興而係伏必die
一打服必DIE就立即抽搐送去ICU命危,你話唔關逆苗事我就唔信啦

引用:
原帖由 daniel47877 於 2021-5-14 10:28 AM 發表
打完即刻出事
打左科興後嘅所謂死亡個案似乎都係N日之後先至發生

但服必DIE……

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-5-14 12:32 AM 發表

標題無寫係科興就已經知
香港電台。

幾時到菜堅?

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-5-14 01:29 AM 發表
科興係最安全最有效,但香港洋迷信多,有啲又相信出國打洋疫苗方便,搵命搏都冇所謂嘅,唔死嘅話,對於全民免疫有幫助嘅。
我在私家診所 打咗兩針科興.
先量血壓再打. 診所E生刀唔想有事
會影響聲譽同收入.
好多時D人睇得太多負面新聞 而有
心理作用.

港台仍然死性不改。

唔係只講打左疫苗出事,今次竟然講係全部打復必DIE

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]