• 瀏覽: 46,741
  • 回覆: 486
  • 追帖: 1
莫理森:汪, 汪汪, 汪汪汪....一隻好狗。

熱賣及精選
引用:
原帖由 johnchu777 於 2021-5-13 10:35 PM 發表

甘大口氣? 老美都未敢開口和中國戰爭, 佢算老幾
一般都係推D二打六出哩9叫做炮灰

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-5-13 10:36 PM 發表

莫里森 競選口號你都信
佢應該無得再做,所以先亂9咁哩,都係為自己個人立政治本錢。如果以袋鼠國家利益行先就唔會咁玩,中國係袋鼠第一大貿易順差國,玩野根本倒自己米。

引用:
原帖由 lmkandy 於 2021-5-13 10:57 PM 發表

打喇柒頭,講咁柒多把L咩
打既唔會講,講既唔會打

澳洲總理個樣似低能仔

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-5-13 10:47 PM 發表

佢D仔女係咪去當兵先??
定係又好似菜婆咁,"別人家孩子死不完"??
五十步笑百步,盲毛仔女準備好未

門口狗吠.

引用:
原帖由 simon_mme 於 14/5/2021 02:08 PM 發表

打既唔會講,講既唔會打
呢個又真......好似老尾咁 永遠都係陰陰濕濕咁玩暗殺

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-5-14 02:24 PM 發表

五十步笑百步,盲毛仔女準備好未
你係盲毛唔洗話我知嘅,
你準備好未??

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-13 10:30 PM 發表

澳洲總理莫里森(Scott Morrison)5月12日稱,為與中國爆發的戰爭做準備是職責,似是公開支持澳洲防長關於台海局勢的言論。據《每日電訊報》(The

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210311/446743891836669952658914.jpeg/db0AI5IhTA5qrDKN86SznJiiiBjWDUvgTvHBOk7xwTo?v=w1280r16_9
唔好到時凹水

開戰好
順利將袋鼠國入我國領土

聯合國發言:「準備世界大戰是職責,低估世界大戰風險是愚蠢,呼籲世界和平是硬膠,只針對中國開戰就一定會福佳!」

澳洲佬打飛機就叻!

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-5-14 02:07 PM 發表

佢應該無得再做,所以先亂9咁哩,都係為自己個人立政治本錢。如果以袋鼠國家利益行先就唔會咁玩,中國係袋鼠第一大貿易順差國,玩野根本倒自己米。
莫里森點會無得再做, 佢民望非常高

你唔好將 莫里森利益==國家利益 劃上等號, 莫里森利益 遠遠高於 國家利益 國家係為佢個人服務

全世界唔少呢啲人, 例如 : 侵, 巴西總統, 印度慢夫莫迪, 台灣民進黨 佢地做啲野完全唔乎合國家人民利益, 走民粹路緣, 選民鐘意聽乜咪up乜

莫里森為討好老美,成功地把澳洲推入深淵!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]