• 瀏覽: 65,093
  • 回覆: 486
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 QingKing 於 2021-5-13 10:31 PM 發表
佢應該收了老尾很多錢
澳大利亞不是選總統,而是選舉黨,我相信他正在努力保持自己的工作,外國控制澳大利亞,同樣是英國。

咪睇少依條總理,佢用緊三十六計之中的兩計,第7計
「無中生有」及第27計「假癡不癲」,佢絶對係高手

引用:
原帖由 快活下半場 於 2021-5-13 11:08 PM 發表
呢條傻西
一日未落台
澳洲都冇運行
🤭😆
佢越係咁樣越可以贏選舉

傻人出沒注意

引用:
原帖由 快活下半場 於 2021-5-13 11:08 PM 發表
呢條傻西
一日未落台
澳洲都冇運行
🤭😆
澳洲大大大部份人都沒訓醒甘。。。

澳洲帶頭開戰嗎?夠薑開一炮吧?同班黃畜打咀炮冇L用喎

佢講及做嘅嘢無一樣係想改善中澳關係

莫里森應該睇準中共已縮鳩. 

引用:
原帖由 QingKing 於 2021-5-13 10:31 PM 發表
佢應該收了老尾很多錢
莫理森是美國第一爛頭卒, 專幫美國 做啲搲爛塊面嘅事 。當然佢亦都收咗好多錢 。澳洲的主要作用及職能如下:

主要用來挑釁中國, 藉中澳戰爭,睇下中國有幾多斤兩... 美國就可以藉澳洲同中國打仗在旁觀察、計算一下 中國嘅實力。如果中國 係 可以一戰,美國就會直接攻擊中國,所以澳洲呢個角色好有政治作用。。。。👍👍

引用:
原帖由 johnchu777 於 2021-5-13 10:35 PM 發表
甘大口氣? 老美都未敢開口和中國戰爭, 佢算老幾
澳洲可能連美國都得打

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2021-5-13 11:08 PM 發表
經濟下滑就知死!第三世界國家
唉。。。慘

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-13 10:30 PM 發表
澳洲總理莫里森(Scott Morrison)5月12日稱,為與中國爆發的戰爭做準備是職責,似是公開支持澳洲防長關於台海局勢的言論。據《每日電訊報》(The

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210311/446743891836669952658914.jpeg/db0AI5IhTA5qrDKN86SznJiiiBjWDUvgTvHBOk7xwTo?v=w1280r16_9

我地中國近年軍容齊整 士氣高昂 就等你地列強入南海東海

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-5-13 10:35 PM 發表
準備與中國戰爭...................真係人唔笑狗都吠
澳洲軍仲弱過台灣

9up就叻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]