• 瀏覽: 65,369
  • 回覆: 486
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-13 10:30 PM 發表
澳洲總理莫里森(Scott Morrison)5月12日稱,為與中國爆發的戰爭做準備是職責,似是公開支持澳洲防長關於台海局勢的言論。據《每日電訊報》(The

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210311/446743891836669952658914.jpeg/db0AI5IhTA5qrDKN86SznJiiiBjWDUvgTvHBOk7xwTo?v=w1280r16_9
幫佢補一句: 高估自己實力係戇鳩

呢條友為選票上晒腦,唔記得袋鼠國軍力連頭十名都入唔到,連巴基斯坦都好過佢,竟然儍到學人玩單挑!

引用:
原帖由 W個xyz 於 2021-5-14 06:18 PM 發表

幫佢補一句: 高估自己實力係戇鳩
所以習大大先覺得佢係傻嘅

中國對澳洲無興趣,唔好自抬身價

準備攻佔中國?

袋鼠森想玩死班袋鼠商家

以為做個19總理好巴閉…等佢下台先慢慢玩殘呢條PK啦…

呢條莫里人渣政客真係唔係扮嘅喎。
話人低估戰爭風險係愚蠢,咁佢挑動戰爭係乜?咪就係人渣囉!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-13 10:30 PM 發表
澳洲總理莫里森(Scott Morrison)5月12日稱,為與中國爆發的戰爭做準備是職責,似是公開支持澳洲防長關於台海局勢的言論。據《每日電訊報》(The

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210311/446743891836669952658914.jpeg/db0AI5IhTA5qrDKN86SznJiiiBjWDUvgTvHBOk7xwTo?v=w1280r16_9
好惡,中國唔買澳洲產品就要同中國開戰?

民主政治,為左騙選票,政客真係講大話當食生菜。。。連美國都唔敢介入,澳洲憑甚麼?找死吧!

如果真打!有得打

美、日、澳 加埋歐 全部協防台灣

引用:
原帖由 QingKing 於 2021-5-13 10:31 PM 發表
佢應該收了老尾很多錢
紅色巨龍

唔打禁多字

大家要明白, 有一個國際性嘅邪教組織叫做「共摺會」, 裏面有各國嘅精英高層、領導人、超級富豪家族, 係背後控制住局勢, 又可同時炒作同一題材, 同時同一口徑發聲及動作。

呢個世界冇咁多巧合。  因為有組織喺背後遙控並發出命令,先至令到世界各地有關嘅會員同時行動、做假宣傳、污衊敵人! 呢啲人背後都係為金錢同埋自身利益、選票而要做事, 騎劫大眾市民。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]