• 瀏覽: 65,175
  • 回覆: 486
  • 追帖: 1
+27
澳洲兵只識殺平民戰俘,打仗就屬九流部隊。

強盜思維同罪犯基因 結合體

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-5-14 12:32 PM 發表
澳洲 - 72架F35

除咗五毛小粉紅唔會留意🤭
中國空軍現有總機隊有三千幾百架,其中各類戰鬥機種大約有接近一千六百架,你想點比較法?

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-5-14 08:26 AM 發表

佢想做中國澳洲省
嘩~
啲人特登所謂避開中國移民去澳洲~
真係多得佢唔少~

澳洲國家軍力係地球黎講都唔知排係邊,邊日本都不如,自量一下先啦。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-5-13 10:30 PM 發表
澳洲總理莫里森(Scott Morrison)5月12日稱,為與中國爆發的戰爭做準備是職責,似是公開支持澳洲防長關於台海局勢的言論。據《每日電訊報》(The

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210311/446743891836669952658914.jpeg/db0AI5IhTA5qrDKN86SznJiiiBjWDUvgTvHBOk7xwTo?v=w1280r16_9
"莫里森:準備與中國戰爭是職責"

即係話佢任內會向華正式宣戰
大家睇路

條友幻想老美幫拖,剩睇個様就知佢on9 9啦

澳洲有八萬軍隊 ~~~~

想向中國二百萬雄師挑釁 ~~~~

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-5-14 12:32 PM 發表
澳洲 - 72架F35

除咗五毛小粉紅唔會留意🤭
你睇得高達太多?
或是玩得xx無雙玩得多過頭? 上晒腦?

澳洲72架f-35再加埋其他機種 vs 大陸空軍幾千架戰機....
平均一架要對上百幾架戰機....真係唔開無雙唔掂

引用:
原帖由 wow... 於 2021-5-13 11:32 PM 發表
莫里森在澳洲支持度頗高,他是個聰明既政客,講緊d澳洲佬鐘意聽既說話
和莫迪1樣。

黐線總理。唔好推我地去死。澳洲軍力仲衰過印尼打個屁咩? 

語無倫次,有冇話準備消滅中國幾多軍隊

古有「夜狼國」
今有「夜鼠國」

澳洲想開戰 憑什麼?憑你班龍蝦定袋鼠呀 都痴痴 地

引用:
原帖由 tommwins 於 2021-5-14 06:03 PM 發表
澳洲想開戰 憑什麼?憑你班龍蝦定袋鼠呀 都痴痴 地
佢哋諗住用龍蝦炸彈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]