• 瀏覽: 1,341
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
以色列與巴勒斯坦武裝組織哈馬斯爆發軍事衝突持續。巴勒斯坦衞生部指,累計當地至少67人死、逾380人傷。美國總統拜登稱,以色列有權自衛,中方則呼籲各方克制。 美國下令非緊急外交人員撤離,籲跨國公司與支持

呢條垃圾拜山,死左67個巴勒斯坦人,入面仲有小朋友,佢就咁既說話都講得出,真係無恥!
今次更加特顯美國佬之前話有幾咁支持中國的伊斯蘭教徒係幾咁虛偽!

新聞來源連結:

https://skypost.ulifestyle.com.h ... 衝突累計逾70死 拜登:以色列有權自衞

虛偽的美國

雙重標準到

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-5-13 07:09 PM 發表
虛偽的美國
冇錯。不知所謂!

引用:
原帖由 wilsonts 於 2021-5-13 07:17 PM 發表
雙重標準到
雙標到當全世界系白痴!

哩D先叫種族滅滅絕,白皮豬集體失聲當睇唔到,FUCK😡

講真,今次咁既事,伊斯蘭都唔團結,唔做也。以後真系無牙力

中東地區都CLS,成日打仗,咁鐘意打咪打死佢囉!關人X事!

冇證據嘅就話種族滅絕,有晒證據嘅就話有權自衛你話依個國家幾咁虛偽呢,尾國政府就係一個無賴嘅政府只要尾國政府講嘅嘢相反就肯定係正確

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-5-13 07:07 PM 發表
以色列與巴勒斯坦武裝組織哈馬斯爆發軍事衝突持續。巴勒斯坦衞生部指,累計當地至少67人死、逾380人傷。美國總統拜登稱,以色列有權自衛,中方則呼籲各方克制。 美國下令非緊急外交人員撤離,籲跨國公司與支持

呢條垃圾拜山,死左67個巴勒斯坦人,入面仲有小朋友,佢就咁既說話都講得出,真係無恥!
今次更加特顯美國佬之前話有幾咁支持中國的伊斯蘭教徒係幾咁虛偽!

新聞來源連結:

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2956529/以巴衝突|軍事衝突累計逾70死 拜登:以色列有權自衞
越黎越垃圾

以前都話扮下野

而家自身衰退同比中國迫到

上帝要你亡 先令你瘋狂

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-5-13 08:22 PM 發表
中東地區都CLS,成日打仗,咁鐘意打咪打死佢囉!關人X事!
以巴問題係比較複雜。以色列係猶太人在近代成立的國家,而巴勒斯坦人就係原本住在以色列境內的人。以色列人多年來不斷蠶食巴人的居住地,巴人居住地已所餘無幾,唔反唔得!

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-5-13 07:07 PM 發表

新聞來源連結:

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2956529/以巴衝突|軍事衝突累計逾70死 拜登:以色列有權自衞
美國又借機搞滅族!

以色列VS武裝組織~~以大欺小?一於化整為零,滲入以國進行恐怖襲擊~~~

呢D就真係種族滅絕啦,西人冇人性!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]