• 瀏覽: 11,623
  • 回覆: 100
+5
抵死

引用:
原帖由 NG3814 於 2021-5-14 12:34 AM 發表

咁能老,扑條能咩,瀬西還可以
瀨西都嫌呢隻長毛狗條脷生倒刺喇😄

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-5-14 02:10 AM 發表
唔好又攪錯人哋個真名喎!
政治家?😁😁

人妖有愛滋,梗係危險

之前保釋有好幾幾件走佐佬,有件更有外國政客故意以邀請為名來協助走佬
前車可鑑,而家法官批保釋會執得好嚴.....

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-5-13 09:28 PM 發表
「梁最近新婚,希望與妻子平淡過日子」

長毛新婚咩??
咁撚樣衰又住公屋,佢老婆咩款??
靚女一名

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-13 18:31 發表
被控「串謀顛覆國家政權罪」的社民連岑子杰及梁國雄,以及被控四項「作出具煽動意圖的行為」罪、原名尹耀昇的網台主持「傑斯」,早前被國安法指定法官杜麗冰拒絕保釋申請。杜麗冰今日頒布書面判詞,指尹耀昇涉案證據強、控罪嚴重;而梁國雄多年來參與社會運動及有國際支持,潛逃風險十分高;岑子杰則是一名堅定而堅決的年輕...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1590745_1_L_20210513181107.jpg
為保市民生活,商業運作正常!應無限期扣押!

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-5-14 04:11 AM 發表

為保市民生活,商業運作正常!應無限期扣押!

哈哈哈,好撚搞笑呀。

死基佬,踎監益咗你啦,可以對住咁多男人!

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-13 06:31 PM 發表
被控「串謀顛覆國家政權罪」的社民連岑子杰及梁國雄,以及被控四項「作出具煽動意圖的行為」罪、原名尹耀昇的網台主持「傑斯」,早前被國安法指定法官杜麗冰拒絕保釋申請。杜麗冰今日頒布書面判詞,指尹耀昇涉案證據強、控罪嚴重;而梁國雄多年來參與社會運動及有國際支持,潛逃風險十分高;岑子杰則是一名堅定而堅決的年輕...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1590745_1_L_20210513181107.jpg
呢班友,骨子裡都係賣國的,坐吧

增加到20億保釋金,快啲着草

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-5-13 09:23 PM 發表
條友做過咩?
日日叫你衝

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-5-13 09:28 PM 發表

長毛新婚咩??
監倉生活好平淡喎

引用:

長毛新婚咩??
當然係骨格精奇之輩啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]