• 瀏覽: 11,632
  • 回覆: 100
+5
引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-13 06:31 PM 發表
被控「串謀顛覆國家政權罪」的社民連岑子杰及梁國雄,以及被控四項「作出具煽動意圖的行為」罪、原名尹耀昇的網台主持「傑斯」,早前被國安法指定法官杜麗冰拒絕保釋申請。杜麗冰今日頒布書面判詞,指尹耀昇涉案證據強、控罪嚴重;而梁國雄多年來參與社會運動及有國際支持,潛逃風險十分高;岑子杰則是一名堅定而堅決的年輕...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1590745_1_L_20210513181107.jpg
出得嚟行,預咗要還,等天收啦。

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-5-13 06:31 PM 發表
被控「串謀顛覆國家政權罪」的社民連岑子杰及梁國雄,以及被控四項「作出具煽動意圖的行為」罪、原名尹耀昇的網台主持「傑斯」,早前被國安法指定法官杜麗冰拒絕保釋申請。杜麗冰今日頒布書面判詞,指尹耀昇涉案證據強、控罪嚴重;而梁國雄多年來參與社會運動及有國際支持,潛逃風險十分高;岑子杰則是一名堅定而堅決的年輕...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1590745_1_L_20210513181107.jpg
每個月十皮野,快d交番啟業邨個公屋單位出黎,自己出去租私樓,人渣!

台灣基督長老教會:不認不認還須認,香港暴動有無呆灣同基督教參與其中,心照不宣

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-5-13 09:28 PM 發表
「梁最近新婚,希望與妻子平淡過日子」

長毛新婚咩??
咁撚樣衰又住公屋,佢老婆咩款??
余慕蓮都靚過佢老婆,佢張助理,十足女長毛咁既衰樣

引用:
原帖由 cool_stone 於 2021-5-14 03:32 AM 發表

靚女一名 12341848
就係你個衰人

我三點幾睇完你幅圖,到而家七點都未瞓得著

基佬杰喺入面得償所願

政治打壓

真喺天有眼、漢奸遲早有天收

引用:
原帖由 kxkx 於 2021-5-13 09:23 PM 發表
條友做過咩?
甴路基路,一樣難行,嗎?

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-5-13 10:19 PM 發表
點潛逃呀?逃去離島?... 
去布袋奧fishing 🎣就得啦?

梁生執頭髮呢, 健在嗎

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-5-13 10:19 PM 發表
點潛逃呀?逃去離島?... 
襯近排中國無軍演,又約十幾人坐快艇去釣魚

引用:
原帖由 bbqqzz 於 2021-5-14 06:49 AM 發表
政治打壓
打柒曱甴,時代垃圾,呀?

繼續踎!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-5-13 06:34 PM 發表
法官終於瞓醒啦!
法官加油,不要畏懼馬道士陰魂野鬼下司法敗類,佢地將投胎做鬼佬、毛婆。台灣今天惡夢,可能個天都睇唔過醒神棍基督徒政客、xx基督教會。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]