• 瀏覽: 1,627
  • 回覆: 23
引用:
原帖由 laws168168 於 2021-5-13 09:30 PM 發表
(Tesla)行政總裁,剛收割完虛擬貨幣,
而(Tesla)開發的電池是易燃的,很不安全。。。
肯定系割完走啦

白撚黐, 才生能源唔係能源? 與其用嚟採coin, 不如用嚟採礦.

75%的開採使用可再生能源?但係果75%嘅能源係完全浪費嚟堀啲唔存在嘅嘢,不如用嚟做第二樣嘢去造福人類好過啦。

買一套Tesla wall,裝係自己屋頂,太陽能發電,咁樣啱手續啦啩Musk哥?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-5-13 18:06 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200511/336571176207912960.jpeg/sgO_3fRHGcSBSTxsN63fDEsI9W5QT2RgQmnJpkJpyaY?v=w1280r16_9

特斯拉(Tesla)行政總裁(CEO)馬斯克5月12日宣布特斯拉將停止接受比特幣(Bitcoin)付款,因為擔心比特幣會開採使用更多化 ...
絕世好問!

世界缺電,更應善用!

支持中國量子電腦破解全球虛幣!打擊虛偽經濟!拯救世界!

唔知點解,係街見過幾次揸Tesla嘅司機都好串😅

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-5-13 19:11 發表
左袋入右袋。
能源就係得咁多,你用咗人哋嘅再生能源電,人哋咪要用碳排放電!
豐田氫氣動力奧運絕世靚抽!

所以豐田力推氫氣動力,走進零碳奧運,以至零碳世界!

支持2022,中國量子電腦,破解所有虛幣!

特屍拉破產!馬屍克燒碳自殺!

豐田成市值 / 銷售量 / 銷售金額三冠王!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-5-13 19:14 發表
btcoin 騙局來,浪費電力
絕世靚抽!

根本係零和遊戲呃傻仔!

枉99妖視仲要學特屍拉,出所謂姜幣!

【姜濤幣】姜濤、MIRROR被註冊為虛擬貨幣 逾百人持有「姜濤幣」
https://inews.hket.com/article/2 ... 註冊為虛擬貨幣  逾百人持有「姜濤幣」

擺明係為99妖視集資!

堅決抵制!

引用:
原帖由 moneyqueen20 於 2021-5-16 08:43 發表
唔知點解,係街見過幾次揸Tesla嘅司機都好串😅
豐田汽車絕世靚抽!

隨時係黃絲渣劣步!

豐田邊有咁多呢D賤格司機!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]