• 瀏覽: 557
  • 回覆: 3
DKLM多合一黑玫瑰 68 狗
一見到有人死
即刻出嚟抹黑
煽動反中國
泛民狗洗咗腦嘅曱甴
完全係滅絕人性
**多合一留意下你自己啦
不運動
淨係上網抹黑煽動仇警
好易有血管病***

血管瘤多數於兒童或青少年時期已形成,隨年紀增長,血瘤變大,去到30至50歲時因壓力而「引爆」。
他指血壓突然上升多數是腦血管瘤破裂成因,「可能平時上壓係120,但突然升到180至200,血管穿咗都唔出奇」,本港人口中有0.3%至0.5%患有腦血管瘤。惟此病未必有症狀,令人難以察覺,即使有症狀,都是頭痛,容易忽視。當血管滲血,才會有劇烈頭痛、頸梗等。若瘤壓住第三神經線,才會有較明顯症狀,例如麻痺、視物重影、眼皮下垂、瞳孔放大等。
患者接種疫苗後兩周後爆腦血管瘤,正正與疫苗刺激免疫系統製造抗體時間相若,張指部分人的免疫反應會較強烈,不排除會令血壓升高,令暗病發作,但需仔細調查才知有否關聯。他又指腦血管瘤難以預測,叫大家打針前去做血管造影亦不現實,但他指有家族史的人,患血管瘤機率較一般人高10至15倍,要特別留意,若打針後出現血壓高、頭痛情況,更要立即求醫。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210324/bkn-20210324113305951-0324_00822_001.html

附件

Screen Shot 2021-05-13 at 12.40.01 PM.png(510.91 KB)

Screen Shot 2021-05-13 at 12.40.01 PM.png

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-13 12:45 PM 發表
一見到有人死
即刻做出嚟抹黑
煽動反中國
泛民狗洗咗腦嘅曱甴
完全係滅絕人性
多合一留意下你自己啦
不運動
淨係上網抹黑煽動仇警
好易有血管病
:smi ...

點解佢要攞呢個case出嚟講
因為新聞標題
包含 女警+科興疫苗

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-5-13 12:45 PM 發表
一見到有人死
即刻做出嚟抹黑
煽動反中國
泛民狗洗咗腦嘅曱甴
完全係滅絕人性
多合一留意下你自己啦
不運動
淨係上網抹黑煽動仇警
好易有血管病
:smi ...
DKLM呢隻多合一專搵死人嚟抹黑,
遲早俾鬼鏈正含+產!

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 13-5-2021 12:49 PM 發表

點解佢要攞呢個case出嚟講
因為新聞標題
包含 女警+科興疫苗
仇警仇壞腦變成心理不平衡的黑霉傻西

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]