• 瀏覽: 26,408
  • 回覆: 351
+17
引用:
原帖由 poorman@LP 於 2021-5-13 12:36 PM 發表
冇用,黃色區議員為地產霸權服務,一定唔會通過
你真係9up,侮辱你智慧和香討人的智慧,成個立法會都係建制啦

引用:
原帖由 poorman@LP 於 2021-5-13 12:36 PM 發表
冇用,黃色區議員為地產霸權服務,一定唔會通過
已經沒有反對派應該好快上馬,不要再幻想不通過,冇咗反對派就係咁

青龍頭條迴旋處行車小路入去好多地

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-5-13 01:43 PM 發表

你真係9up,侮辱你智慧和香討人的智慧,成個立法會都係建制啦
既得利益者梗係唔想啦,但而家唔到佢哋話事,係時候割韭菜

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-5-13 01:45 PM 發表
青龍頭條迴旋處行車小路入去好多地
可以起大型公屋居屋,但一定要起條鐵路

太多既得利益者,除非阿爺親自落命令,如果唔係唔使諗

6000 再折扣50% 即系3000元/呎
定系12000 折扣後6000 先
😂😂😂
老鷹想揾地產佬支持?

引用:
原帖由 洛高達人 於 2021-5-13 01:46 PM 發表

可以起大型公屋居屋,但一定要起條鐵路
個度起屋連同現有深井和青龍頭,可組成第19區深井

引用:
原帖由 220 於 2021-5-13 01:00 PM 發表

林鄭只要嘈佢幾句就跪,例子太多了
今時不同往日,佢唔做,就會俾人搶咗特首位置

引用:
原帖由 洛高達人 於 2021-5-13 13:48 發表

今時不同往日,佢唔做,就會俾人搶咗特首位置
菲傭打針一樣跪,佢都唔志在個位,佢老尾主子都完成晒目標

講就容易,郊野公園邊陲多是山邊,要起樓有難度,而且又冇公路公用設施!
要起樓點解唔用棕地農地,邊界禁區地?
樓唔係可以亂起,樓價平穩升先可穩住香港經濟!冇左賣地收入香港就要收重稅!

引用:
原帖由 goodlook 於 2021-5-13 01:47 PM 發表
6000 再折扣50% 即系3000元/呎
定系12000 折扣後6000 先
😂😂😂
老鷹想揾地產佬支持?
擴大咗個版圖
附近D地皮就可以用倒㗎啦!

梁振英個年代呢個政策幾好,吊佢老味唔知點解去到林鄭月娥呢一屆!整咗個委員會出嚟取消咗呢個計劃!今屆政府呢幾年都唔知喺房屋政策做過啲乜鳩!係乜9都冇做過!
痴鳩線!郊野公園邊陲位置係最好用㗎啦!乜配套都有,呢屈政府真係九唔撚搭八!

引用:
原帖由 220 於 2021-5-13 01:49 PM 發表

菲傭打針一樣跪,佢都唔志在個位,佢老尾主子都完成晒目標
今次佢冇得選擇,如佢讓位CY上一樣會起,即係都係要起

引用:
原帖由 cskch 於 2021-5-13 12:29 PM 發表
似老點多. 附近交通完全唔店.
多啲用下腦諗嘢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]