• 瀏覽: 7,525
  • 回覆: 62
引用:
原帖由 longgun67 於 2021-5-13 12:03 PM 發表
屯門公園事件黃撚就日日出黎講,台灣揸波事件就提都唔提...
黃撚都係七頭
提咗後去台灣冇得摸嘛

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-5-13 12:06 PM 發表

提咗後去台灣冇得摸嘛
唔怪之得咁多人去臺灣移民

明明飲綠茶變咗奶茶

波霸奶茶, 如假包換, 任睇任驗, 貨真價實

引用:
原帖由 Chobis 於 2021-5-13 12:09 PM 發表
明明飲綠茶變咗奶茶
仲要多奶

吾夠冷氣?

都係有波齊齊齊啜
肉緊過飛沫

有乜出奇
唔知幾錢呢

引用:
原帖由 黃蛆死全族 於 2021-5-13 11:43 AM 發表
台灣北市萬華區12日出現2名茶室中年女員工確診,不少人好奇茶室工作內容,於是Google搜尋地圖實景,發現店家門口多位女子正等待「恩客」,網路論壇

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210513/469458398899867648468123.jpeg/elB63Cqw07c9oWTjVujYByGCtyxt6R5vd9t_BXfbfwU?v=w1280r16_9
手足go go go !

引用:
原帖由 黃蛆死全族 於 2021-5-13 11:43 AM 發表
台灣北市萬華區12日出現2名茶室中年女員工確診,不少人好奇茶室工作內容,於是Google搜尋地圖實景,發現店家門口多位女子正等待「恩客」,網路論壇

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210513/469458398899867648468123.jpeg/elB63Cqw07c9oWTjVujYByGCtyxt6R5vd9t_BXfbfwU?v=w1280r16_9
當人奶宴,人體壽司喺n年前已經喺某強大國家出現既時候,台彎呢啲又有咩出奇.Anyway,啲仆街好多時都唔知唔見架

夏日摸摸茶?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-5-13 01:01 PM 發表

當人奶宴,人體壽司喺n年前已經喺某強大國家出現既時候,台彎呢啲又有咩出奇.Anyway,啲仆街好多時都唔知唔見架
你做乜咁樣話日本

幸福摸摸茶。

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-5-13 01:01 PM 發表

係啊,日本發明架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]