• 瀏覽: 31,708
  • 回覆: 464
+60
美國表現真係似儍佬,唔係講笑!

以巴又開戰了!
巴勒斯坦人如俎上肉,任由以色列及其主子美國宰殺就差不多。

美國自己都虐殺自己啲人民啦

咁加沙呢?

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-5-13 10:37 AM 發表
根本,人生就是一個大的露天監獄,能逃到哪裡。
不如歐美開放移民,儘可能接收新疆移民啦
你咁講佢地又縮架喇...

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-5-13 10:17 AM 發表
美國國務院發表年度「國際宗教自由報告」,在有關中國的部分,報告批評中國迫害宗教小數群體,更形容新疆地區實際上已被中國政府變成「露天監獄」。報告指出,中國政府持續推動2019到2024年的「宗教中國化」運動,令所有宗教教義與實踐和中共教義一致,包括要求所有宗教的神職人員,參加政治灌輸會議、監督宗教服務、預先批准佈道與變更宗教文本。 報告引述傳媒指出,去年1月至7月,有中國官員以新型肺炎疫情為由,要求 ...
你美國人要搞宗教活動仲咩要係中國搞點解唔番美國搞中國唔係你地既地方所謂宗教活動自己心知肚明啦

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-5-13 10:17 AM 發表
美國國務院發表年度「國際宗教自由報告」,在有關中國的部分,報告批評中國迫害宗教小數群體,更形容新疆地區實際上已被中國政府變成「露天監獄」。報告指出,中國政府持續推動2019到2024年的「宗教中國化」運動,令所有宗教教義與實踐和中共教義一致,包括要求所有宗教的神職人員,參加政治灌輸會議、監督宗教服務、預先批准佈道與變更宗教文本。 報告引述傳媒指出,去年1月至7月,有中國官員以新型肺炎疫情為由,要求 ...
集中營變成露天監獄?!留嚮原地叫囚禁,出外打工叫強制勞動!?美狗真係公就佢贏,字就你輸

這些是人道?,跪到斷氣,同將野獸吊死有何分別。

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-5-13 10:17 發表
無證據去上誣蔑中國對新疆的「種族滅絕」, 立刻作個新名詞「露天監獄」, 現在美國佬的手段愈來愈低

係呀
地球就係一個露天監獄
有邊個唔係坐緊監

露天.........唔用衛星+無人機影證據

謊言講一百次真係好人信?美國自廢傳媒公信力

美國自己場場NBA都係強迫勞動架啦!
個個一出世就要入讀幼稚集中營,開始強迫教育,去到美大集中營更加要升級勞改,準備定日後強迫勞動!

你美國人咪一樣活係地球呢個監獄入面
比你上倒月球、火星又點?咪又係宇宙呢個監獄入面
屌 係得國務院做應該都唔會低學歷得去邊
寫埋d咁樣既報告都交倒差真係好撚野!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-5-13 10:37 AM 發表
根本,人生就是一個大的露天監獄,能逃到哪裡。
不如歐美開放移民,儘可能接收新疆移民啦
開放左冇人參與咪好尷尬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]