• 瀏覽: 33,173
  • 回覆: 255
  • 追帖: 3
+15
呢D野王9最開心睇到啦……仲吾即刻有咁衰寫到咁仆街咩?吾係點收爛生果5毫子老作費呀?你當佢流架?

黑媒點解唔講打邊隻?😶

點解標題唔強調打邊隻疫苗? 唔想大字標題,應該係復必泰啦。

毒果不會報的事實,毒果任務就係要分裂香港人

唔即時暈唔計數?

引用:
原帖由 yeungph 於 2021-5-13 11:08 AM 發表
打左就暈仲疑乜鬼?
去左柴灣同阿差開通宵派對先至冇力啫!關乜疫苗事呢??

引用:
原帖由 ajaxpong 於 2021-5-13 12:38 PM 發表
唔即時暈唔計數?
而家就算死都係係醫院死,同疫苗無關

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-5-13 07:52 AM 發表
一名外傭疑接種疫苗後暈倒,昏迷送院搶救。下午4時許,一名31歲菲律賓籍女傭於荔枝角公園體育館社區疫苗接種中心內疑接種疫苗後,感到不適,未幾更昏迷暈倒。同行朋友立即報警求助,救護員到場替她進行急救,之後由救護車送往瑪嘉烈醫院搶救,警方正調查事件。 翻查資料,荔枝角公園體育館社區...

https://hk.appledaily.com/resizer/vi4M_FbBegcd4SxWfFkG9kTm7Os=/4000x3000/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/B5QHPNBQZVGGRL5B72H4OLR6KY.jpg
伏必泰又打死人

你想知邊一隻疫苗,好容易。

因為一個埸地只會打其中一隻疫苗,你上網一查尼一個埸地,就知道那個埸地是打哪一隻疫苗了。

上面這個場,是打復必泰疫苗的。

have english verson?

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-5-13 07:52 AM 發表
一名外傭疑接種疫苗後暈倒,昏迷送院搶救。下午4時許,一名31歲菲律賓籍女傭於荔枝角公園體育館社區疫苗接種中心內疑接種疫苗後,感到不適,未幾更昏迷暈倒。同行朋友立即報警求助,救護員到場替她進行急救,之後由救護車送往瑪嘉烈醫院搶救,警方正調查事件。 翻查資料,荔枝角公園體育館社區...

https://hk.appledaily.com/resizer/vi4M_FbBegcd4SxWfFkG9kTm7Os=/4000x3000/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/B5QHPNBQZVGGRL5B72H4OLR6KY.jpg
專家報告一定話同疫苗無關、拒絕賠付

引用:
原帖由 max3350 於 2021-5-13 08:02 AM 發表
報紙佬唔開疫苗名, 估都估到係邊種
菲傭好多係要打復必泰嘅!點解?佢哋信晒毒媒抹黑科興……我工人講嘅

同疫苗無直接關係,一切責任盡在外傭本身!🤪

暈倒,昏迷送院搶救。。可能轉頭就出去開party..

引用:
原帖由 montejo 於 2021-5-13 12:59 PM 發表

菲傭好多係要打復必泰嘅!點解?佢哋信晒毒媒抹黑科興……我工人講嘅
梗係啦,  泛民同佢地爭取過居港權丫馬. 簡直係利益輸送,  
泛民出賣港人利益,  黃絲仲支持泛民, 正白痴.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]