• 瀏覽: 32,980
  • 回覆: 255
  • 追帖: 3
+15
引用:
原帖由 touya08 於 2021-5-13 11:54 AM 發表

其實真係唔好強制印印賓賓打, 直接送佢返家鄕仲好
其實真係唔好強制印印賓賓打, 費事浪費香港公帑,直接送佢去人道毀滅最好

31歲就有暗病?定係中署呀?

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-5-13 11:37 AM 發表
乜而家原來菲傭都可以打疫苗架咩, 唔係要香港永久居民先打得
佢有身份證就可以打
政府都好想全部工人姐姐打,
不過因為外交問題比其它國家妖,
所以先要工人姐姐5月尾前check多一次。

引用:
科興同復必泰都有份的不良反應, 標題就只會提及科興.

如果只得復必泰, 標題就係疫苗.
又可以用呢個 Logic.

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-5-13 08:12 AM 發表
點解唔講打邊隻疫苗?
伏必die

呢隻臭雞賓妹一定係前一日同南亞狗屌完西屌到內傷

引用:
原帖由 goldenfat 於 2021-5-13 11:47 AM 發表
可能係太緊張,未必關疫苗事。希望佢無事啦。
希望佢快d死吾好再係香港播毒,破壞香港環境衛生又阻街

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-5-13 08:12 AM 發表
點解唔講打邊隻疫苗?
唔點名即係(default默認)嗰隻
嗰隻個名臭晒,文宣都心知肚明。藍知,毒媒知,文宣知,係得嗰班唔知(默認)

唔強迫外傭打疫苗係明智既,  廢事佢地離開香港後,  無事都話有事, 賴疫苗, 香港政府就周身蟻.

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-5-13 11:37 AM 發表
乜而家原來菲傭都可以打疫苗架咩, 唔係要香港永久居民先打得
政府浪費納稅人喲錢去貼外勞,只要找幾條友出去抗議下,上下報上下社交攪攪佢,佢地幾十萬唔洗一個月都打光你了!
mum...🧕快必打囉,5打毛德打嗱!

菲傭打完疫苗即有事,同其他人一樣易出問題,要送醫院檢察

必安息

生果報 唔提邊隻疫苗 , 九成九就係復必泰 啦

引用:
原帖由 keke009 於 2021-5-13 12:12 PM 發表
唔強迫外傭打疫苗係明智既,  廢事佢地離開香港後,  無事都話有事, 賴疫苗, 香港政府就周身蟻.
如果強迫打針,  有乜事  保險唔包  政府唔包,  僱主就大鑊勒 .... 建議即炒魷  叫佢返賓賓印印  打完針先再考慮請過

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-5-13 08:55 AM 發表
如果係~科興~仲吾鷄乸咁大隻字~仲成個版拉黑窗添~香港好仆街~左手揸毒果,右手拎毒粉~頭殻頂,冥報,腳板踏,乘報....
係香港既漢奸仆街姐,重有大把人係清醒既,否則佔中,黑暴就比班仆街成功變天啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]