• 瀏覽: 33,245
  • 回覆: 255
  • 追帖: 3
+15
疑.疑.毒果你老尾西可唔可以唔用「疑」字呀?驚左假新聞法呀?

醒返未

報紙佬就算講名,都會話係接種由內地與德國共同研發之疫苗,所以報紙佬成日被人屌我都唔會幫佢

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-5-13 07:52 AM 發表
一名外傭疑接種疫苗後暈倒,昏迷送院搶救。下午4時許,一名31歲菲律賓籍女傭於荔枝角公園體育館社區疫苗接種中心內疑接種疫苗後,感到不適,未幾更昏迷暈倒。同行朋友立即報警求助,救護員到場替她進行急救,之後由救護車送往瑪嘉烈醫院搶救,警方正調查事件。 翻查資料,荔枝角公園體育館社區...

https://hk.appledaily.com/resizer/vi4M_FbBegcd4SxWfFkG9kTm7Os=/4000x3000/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/B5QHPNBQZVGGRL5B72H4OLR6KY.jpg
搵食艱難

黃媒又出來騸動弱智社群去反政府啦!
證實同疫苗有關未呀?
香港黑媒唔管唔得嫁!
毒果想話人搵外塊加入打針黨,一打即暈賠錢,毒果出糧?

黑媒小提大做打擊科興係前至任務,已經out了!
當種族滅絕國白盟西已經打針打得7788準重開經濟之時,
現在黑媒既後至任務係要利用埋中共制復必泰全面打擊香港疫苗接種率,騸動市民反政府開市無期先係後著!
你地係時候升級,唔好再沉淪係前至任務道囉!

之前其實已經好多了。
13人接種復必泰後送院 30歲女子打針後失知覺
2021年5月9日週日 下午10:11·1 分鐘文章

【on.cc東網專訊】周六(8日)再多13人接種新冠疫苗後不適送院,全部人接種由內地及德國合研的復必泰疫苗,其中10人已經出院,2人留院觀察,1人不遵從醫生勸告自行出院。
港府表示,不適個案中,其中一名22歲男子,在鴨脷洲體育館社區疫苗接種中心,注射第1針後,出現血管迷走神經性昏厥,送往瑪麗醫院,經治療後已經出院。
另有一名30歲女子,在荔枝角公園體育館社區疫苗接種中心,接種第1針後失去知覺,送往瑪嘉烈醫院,情況穩定,經治療後留院觀察。

如果係科興,呢度班黃狗重唔打飛機打到手軟。

Side effects 一早知勁些
會唔會有左唔知,又操勞過度?

有伏,必Die。

其實失去知覺,好易扮既啫,最緊要黑媒出得起錢有糧出!
嗰嗰等救市,只要出得起錢喲av人打完迷走神經即場噴白色泡沫都仲得呀!佢地話噴就噴架啦!
扮肚痛呃老師小學生都識啦!

黑媒小提大做打擊科興係前至任務,已經out了!
當種族滅絕國白盟西已經打針打得7788準重開經濟之時,
現在黑媒既後至任務係要利用埋中共制復必泰全面打擊香港疫苗接種率,騸動市民反政府開市無期先係後著!
你地係時候升級,唔好再沉淪係前至任務道囉!

嘈乜X!反正必然極度絕對冇可能同疫苗有關,打邊隻有乜好拗!

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-5-13 07:52 AM 發表
一名外傭疑接種疫苗後暈倒,昏迷送院搶救。下午4時許,一名31歲菲律賓籍女傭於荔枝角公園體育館社區疫苗接種中心內疑接種疫苗後,感到不適,未幾更昏迷暈倒。同行朋友立即報警求助,救護員到場替她進行急救,之後由救護車送往瑪嘉烈醫院搶救,警方正調查事件。 翻查資料,荔枝角公園體育館社區...

https://hk.appledaily.com/resizer/vi4M_FbBegcd4SxWfFkG9kTm7Os=/4000x3000/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/B5QHPNBQZVGGRL5B72H4OLR6KY.jpg
呢個中心,唔係科興......

有派彩未?

引用:
原帖由 sdmy 於 2021-5-13 11:25 AM 發表
有派彩未?
黑媒派左你未知啫!
記得曲線call黑報,第一針兩舊,第二針5舊至一千睇你幾好戲,入院另計,
點解咁多自行出院就係咁解嗱!
點解香港出糧率比全世界多咁多不成正比?
咪就係因為黑媒有糧出囉!

正毒媒,打科興出事就大大隻字,伏必泰就閃閃縮縮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]