• 瀏覽: 2,191
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-5-13 10:44 AM 發表

咪係!2021年仲信  用牛尿可醫病,恆河乜乜乜,真係不如一個原子彈重新來過  好過啦!
仲要國會議員都一様信牛尿治病

地獄鬼國!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-5-13 09:30 AM 發表

可惜死人手上一票唔計
死人的票也是票!
🤭

印度真係鬼國

D乜人成日話中國邪惡,計我話呢個年代天竺肯定係萬惡之首 @三級警司

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-5-13 10:22 AM 發表

天竺是禮崩樂壞道德淪喪的地獄鬼國,亡無日矣
天竺有自己一套文化價值 唔好用自己價值強加係天竺身上 佢地鐘意 食牛屎飲牛尿只係佢地文化

阿三又贏!

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-5-13 02:00 PM 發表

天竺有自己一套文化價值 唔好用自己價值強加係天竺身上 佢地鐘意 食牛屎飲牛尿只係佢地文化
但天竺要'Hyundaization就要破四舊,先要有五條御誓盟一、廣ク會議ヲ興シ、萬機公論ニ決スヘシ
一、上下心ヲ一ニシテ、盛ニ經綸ヲ行フヘシ
一、官武一途、庶民ニ至ル迠、各其志ヲ遂ケ、
人心ヲシテ倦マサラシメン事ヲ要ス
一、舊來ノ陋習ヲ破リ、天地ノ公道ニ基クヘシ
一、智識ヲ世界ニ求メ、大ニ皇基ヲ振起スヘシ

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-5-13 01:48 PM 發表
D乜人成日話中國邪惡,計我話呢個年代天竺肯定係萬惡之首 @三級警司
天竺是人類命運共同體的黑戶

所以個天不停咁懲罰咖喱國,唔係無原因嘅

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-5-13 08:11 AM 發表
唔係啩?有啲噉嘅人,唉有報應架。
天竺疫症橫行已是報應

嘔心,發死人財

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-5-15 05:40 PM 發表

天竺疫症橫行已是報應
可憐會牽連有啲無辜嘅大眾。生靈塗炭。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-5-15 06:12 PM 發表

可憐會牽連有啲無辜嘅大眾。生靈塗炭。
問題是大部分國民沒有民族覺醒,仍自我感覺良好

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-5-13 07:25 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210512/469235623304105984763542.jpeg/OFD4XJl8lJL1Y3A19mGv8fjCQPgyJ4E1Me16ETHtehE?v=w1280r16_9

印度疫情仍在惡化,火葬場不堪重負,死亡病例持續攀升,但在此情況下仍有人試圖發「國難財」。印度傳媒5月10日報道,近日有人從 ...
講真, 只要印度人唔係FULL PAID比哂錢, 咩生意都唔好同佢做, 否則損失一定係你

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]