• 瀏覽: 15,479
  • 回覆: 139
  • 追帖: 2
+3
我四月五日打了第二針科興,乜事都冇

我都打咗科興,好安心!

黃人又當睇唔到。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-13 11:45 AM 發表
中國疫苗當然掂,但我都唔明有人咁儍去打輝瑞,更儍的就去打阿斯利康!
算啦,香港絕大多數媒體及社交軟件都被假猶太人(可薩人)控制。
香港根本已經無得救。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-5-13 01:03 AM 發表
美國彭博社報道,中國科興生物技的新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫苗於印尼有效保護醫護人員免受感染。報道形容,數據表明科興疫苗較臨床實驗階段

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210501/464996048612364288054198.jpeg/HiGCu1gF8zIuVrTvX8jjhVJ-CPHdmGwuuBPQlbgT0JU?v=w1280r16_9
小弟跟樓主一樣,完全唔受黃媒誤導,四月尾已完成兩針科興疫苗🤗

乜50萬人裡面唔會有自然死亡率架?
香港2019年的死亡數字是48,106,平均每天有約132人離世
50萬人裡面,平均每日會有10人死亡,當然好多係長者,長期病患,但後生都會有!

最想打國藥,可惜只比愛國人士打如澳門和人大常委。

印尼奶得咁肉酸㗎

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-5-13 12:15 PM 發表

打完十九幾廿日死都入疫苗數就好有用呀?打完針就唔比死架?死左又關疫苗事呀?
佢地呢d on9覺得打左疫苗就唔會死打完之後乜隱性疾病都會消失,黃屍真係好撚on9

科興依招叫太極療法,化整為零,化毒為友!大大減低身體損耗!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-13 11:45 AM 發表
中國疫苗當然掂,但我都唔明有人咁儍去打輝瑞,更儍的就去打阿斯利康!
人地要打AZ送死你阻佢唔到。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]